Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Mu -Odpaleniem

kazikkamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyskakuje mi takie okienko po zainstalowaniu gry i odpaleni : The game client is loaded only trough the official website !! co to moze byc???sprzet mam naprawde dobry i clienta pobralem z officialnej stronki

Opublikowano

Musisz zalogować się na stronie MU. Nie odpalisz Globala z kompa, trzeba ze strony głównej (zaloguj się, dopiero potem odpalaj).

Opublikowano

ja tez mam pytanie dotycze tego błędu... to jest dziwne robie wszystko o czym piszecie... ale jak klikam START GAME na stronie (i jestem zalogowany), nastepnie klikam na launcherze Start no i ładuje mi sie... dochodzi do połowy pasek i poprostu komp zwieche łapie...

Moj komp to:

Procesor: AMD Athlon 2600+, 2.08 Ghz

Karta Graficzna: GeForce 5200 GT

RAM: 768 mb

no i miejsce na dysku mam od cholery... prosze pomozcie, bo chce pograc aa komp zwieche łapie...

Opublikowano

ja tez mam pytanie dotycze tego błędu... to jest dziwne robie wszystko o czym piszecie... ale jak klikam START GAME na stronie (i jestem zalogowany), nastepnie klikam na launcherze Start no i ładuje mi sie... dochodzi do połowy pasek i poprostu komp zwieche łapie...

Moj komp to:

Procesor: AMD Athlon 2600+, 2.08 Ghz

Karta Graficzna: GeForce 5200 GT

RAM: 768 mb

no i miejsce na dysku mam od cholery... prosze pomozcie, bo chce pograc aa komp zwieche łapie...

miałem podobny problem ...w moim przypadku antyvir blokowal porty sproboj wylaczyc antyvira i zapore i zobacz czy odpali

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Globala się na stronie najpierw odpala , potem dopiero przez luncher . . . a jaki masz system operacyjny ?:)

1074046735.png

34952.png

33870.gif

34777.png

33572.gif

METIN2 PL

OBSIDIAN_-S3-_

SZAMAN LECZENIE Araney 96

SURA BM Hussman 94

MONASTYR_-S1-_

NINJA DAGGER Agrusov 93

DAJ + TO ZACHĘCA DO DALSZEJ PRACY !!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odpalaj przez strone jeśli wogole tego nie robiłeś to takei gówienko się pobierze zainstaluje i tralalala dziala Mu. -.-

Opublikowano

Witam , może temat jest stary ale potrzebuję pomocy . A więc :

Pobrałem mu i zainstalowałem na D potem przeniosłem na dysk C ( pobierałem z : http://www.webzen.com/_HTML/Download.aspx ) . Gra nie działała , wyskakiwał błąd : The game client is loaded only trough the official website . Ktoś napisał aby na www.muonline.com kliknąć " start game " kliknąłem i pobrałem , zainstalowałem . Gra nie działa i dalej wyskakuje ten sam błąd . Proszę o pomoc . Prosiłbym pisać na gg : 5608728 ale jeśli ktoś nie posiada to piszcie tu . Bardzo dziękuje chętnym którzy mi pomogą :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...