Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RedBuildCraft serwer 24/7 Z Modami [Red Power,BuildCraft,IndustrialCraft] Zapraszamy !

Kamifox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odświeżam

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbij ktoś

Nikt nie wbije bo dzieci w wieku 12 lat jeszcze śpią ;). Dziwi mnie to że ktoś po takiej prezentacji chce jeszcze wbić na serwer ;d.

Opublikowano

Jeżeli mówisz że nie szukacie dzieci , gówniarzy , ludzi którzy nie umieją pisać to zobacz co sam napisałeś :

Instrukcja!

1. Rozpakuj clienta

2. Daj Uruchom wpisz %appdata% i znajdz folder .minecraft

3. Usuń go i wklej ten z clienta

4. Włonczminecraft Wpisz nic ! W paczce jest IP !

Dzięki !!Pozdro pomogłem ? daj + !

Jeżeli Gracie, lub macie na pc indbuildcraft ! Dodaj cie iP: 188.165.224.196:25060 i może cie wbijć !

Nikt nie wbije bo dzieci w wieku 12 lat jeszcze śpią ;). Dziwi mnie to że ktoś po takiej prezentacji chce jeszcze wbić na serwer ;d.

Hahahahahahahahahahahahahahaha.

Jeżeli pomogłem kliknij Lubię to lub daj DIAXA !

Opublikowano

Prawdopodobnie temat zostanie usunięty za reklame waszej strony :D

Serwer wydaje się spoko zaraz wbije :P

/edit Dupa, jak większość serwerów OFF :/

Opublikowano

Witam Serdecznie !! Serwer OFF z powodu pracy hostingu ! przepraszamy serwer wystartuje Dnia 9.08.12 o godzinie 10:00 nowa odsłona !

pozatym Restart Serwera !! oddamy itemy !

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

Opublikowano

xxx

Opublikowano

odświeżam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Błendy Serwera są naprawiane !! serwer może nie wiem dokładnie będzie online dziś!! ip i all podamy przy starcie !!

jakoś nie widzę reklamy servera ? możesz dać edit i zrobić ta reklamę w 1 poście tego tematu

rageguydajdiaxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...