Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubisz szkołę?

Lubisz szkołę?  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz szko???

• Nie
      74
    • Tak
      36

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SZKOŁA - Specjalny zakład karno opiekuńczy łączący analfabetów hmmm wniosek krótki nienawidzę zabiera mi piękny czas ;/

Opublikowano

Nie lubiłem gimnazjum i podstawówki bo zawsze byłem papciem :) Może nie traktowali mnie jak jakiegoś kozła ofiarnego, ale byłem raczej z tych cichych kujonków, którzy chowają się w cieniu tych "fajnych kozaków". Nauka była znośnia nie sprawiała mi większych problemów.

W ogólniaku sprawa się zmieniła. Ludzie na poziomie, można było rozwijać osobowość, wiadomo pierwsze powazniejsze imprezy i libacje. Niestety nauki było od groma... Potem zaczęły sie matury, piłowanie testów i cały ten inny syf, chociaż to były piękne lata, z kilkoma osobami mam kontakt do tej pory. Jest co wspominać, ale to juz nie wróci.

Teraz na uczelni jest jeszcze inaczej. Niczego nie wymagają, ludzie fajni ... Kobiety piękne jak z marzenia masturbatora ... Własny kwadrat. Człowiek pełnoletni, moze robic co chce, wolność kurwa pełną gębą. Oczywiscie 90% obecnego środowiska jest studentami w pełnym tego słowa znaczeniu. Ja mam troszke inne podejscie. Nie pogardze alkoholem, imprezami i numerkiem z dziewczną którą znam od godziny ale to nie wszystko. Pracuję, cisnę średnią, prowadzę badania, zaczynam mysleć o własnej firmie. Nie muszę ale chce, mam jakiś taki gen, który sprawia że pomimo tego całego braku czasu, spinania pośladów i presji jestem szczesliwy i nie zamieniłbym tego na życie bez marzeń i perspektyw... Tak kocham swoje "szkolne" życie i wiem że to są i będą najlepsze lata mojego życia.

Wspomnimy jeszcze wszyscy te słowa za jakieś 20-30 lat ... :)

f.png

Opublikowano

Nie chodziło mi czy lubicie ogólnie szkołę (jako nauczanie itd) tylko czy lubicie swoją szkołę. Bo jedna szkoła jest fajna są spoko nauczyciele a druga może być patologia, nie ogarnięci nauczyciele i dyrektorka.

Opublikowano

Ja chodze dla towarzystwa . Ale szkołą też ma plusy , gdyby nie ona nie wiedział byś ile to 2+2

Ale osobiscie nie lubie xD

1338015184-U67463.png

Pomogłem? możesz dać + lub wejść na www.pustamiska.pl i uratować życie psom i kotą

Moje TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/327521-tutpolaczenie-z-baza-navicat

mca.png

Opublikowano

Lepiej usuńcie ten temat bo na MPC nie wbije...

Było minęło już nie chodzę i dzięki bogu . (nie)

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Nie lubiłem gimnazjum i podstawówki bo zawsze byłem papciem :) Może nie traktowali mnie jak jakiegoś kozła ofiarnego, ale byłem raczej z tych cichych kujonków, którzy chowają się w cieniu tych "fajnych kozaków". Nauka była znośnia nie sprawiała mi większych problemów.

W ogólniaku sprawa się zmieniła. Ludzie na poziomie, można było rozwijać osobowość, wiadomo pierwsze powazniejsze imprezy i libacje. Niestety nauki było od groma... Potem zaczęły sie matury, piłowanie testów i cały ten inny syf, chociaż to były piękne lata, z kilkoma osobami mam kontakt do tej pory. Jest co wspominać, ale to juz nie wróci.

Teraz na uczelni jest jeszcze inaczej. Niczego nie wymagają, ludzie fajni ... Kobiety piękne jak z marzenia masturbatora ... Własny kwadrat. Człowiek pełnoletni, moze robic co chce, wolność kurwa pełną gębą. Oczywiscie 90% obecnego środowiska jest studentami w pełnym tego słowa znaczeniu. Ja mam troszke inne podejscie. Nie pogardze alkoholem, imprezami i numerkiem z dziewczną którą znam od godziny ale to nie wszystko. Pracuję, cisnę średnią, prowadzę badania, zaczynam mysleć o własnej firmie. Nie muszę ale chce, mam jakiś taki gen, który sprawia że pomimo tego całego braku czasu, spinania pośladów i presji jestem szczesliwy i nie zamieniłbym tego na życie bez marzeń i perspektyw... Tak kocham swoje "szkolne" życie i wiem że to są i będą najlepsze lata mojego życia.

Wspomnimy jeszcze wszyscy te słowa za jakieś 20-30 lat ... :)

wzruszajace.jpg

@topic

nie lubie szkoły

Opublikowano

Lubię ale taką na luzie a nie jakieś krawaciki itp. :)

Opublikowano

Ja lubię szkołę tylko dlatego, że mamy informatykę i matematykę :P

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...