Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysl na Mange

Peleos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po przeczytaniu paru mang i poradnikow postanowilem napisac swoja mange a o to fabula w 2 slowach :

Psychopata chcial sie na kims zemscic ,ofiaze zaszyl oczy (i oczywiscie zabil) spodobalo mu sie i zaczol to powtazac (jak to psychopaci) , goni go policja i pewien wydzial specjalny.

napisz co o tym myslisz a moze masz lepszy pomysl :-) ?

Opublikowano

Psychopata chcial sie na kims zemscic ,ofiaze zaszyl oczy (i oczywiscie zabil) spodobalo mu sie i zaczol to powtazac (jak to psychopaci) , goni go policja i pewien wydzial specjalny.

Myślę że jest to poje&^ne. Poniżej mój lepszy pomysł (nieco ulepszony)

Psychopata chciał się na kimś zemscić, ofiarze ukradł kaszankę (i oczywiście zjadł) spodobało mu się to i zaczął to powtarzać (jak to psychopaci) goni go policja i pewien wydział specjalny.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

na poważnie to fajniejsze są filmy ryjące banie, więc StudzieKisiel miał fajniejszą propozycje

troche trodno z angielska klawiatura

nom, TRODNO w chuj

Opublikowano

Nie lepiej było by ci zrobić wielkiego potwora z 50 cm penisem i ruchającym wszystko co się rusza w okolicy?.

Btw. I dodaj jeszcze, że potem kroił ludzi piłą mechaniczną, pakował do worka i rozrzucał po całej okolicy ciała lecąc samolotem :D

Opublikowano

Peleos jestem jak najbardziej za ; ) Sam kiedyś próbowałem coś takiego robić.

Wiem że pewnie lubisz pisać sam, ale zawsze chętnie mogę pomóc. Jak coś pw.

Opublikowano

ja to tam zawsze za bakuganem byłem

żeby nie było, że offtop: hójowy pomysl

Opublikowano

Taaak!!! Weeee!!! Znajdź rysownika, który narysuje ci 10 epizodów o mordercy... mordującym swoje ofiary a dam ci 10000zł... W jednogroszówkach...

Po drugie, widać, że świeżo się naoglądałeś death note. To przejdzie, nie martw się

;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Mogę dokończyć :)

.. dowiedział się że istnieje mroczne bractwo oraz dołączył do nich, z czasem wykonywał zlecenia zabójstw od Astrid i z machającego maczetą psychopaty stał się bogatym asasynem ..

...który jednak szybko ujawnił swoją bardziej wrażliwą stronę i założył bimbrownię w średniowiecznym klasztorze "Masyaf"

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Po drugie, widać, że świeżo się naoglądałeś death note. To przejdzie, nie martw się

;)

Nie ogladalem death note ale mam zamiar

@edit i czy wy nie umiecie czytac BRAK POLSKICH ZNAKOW , trodno z niemiecka klawiatura polskie znaki pisac , a ci swoje jak by sie uwzieli <_<

Opublikowano

To w niemieckim alfabecie nie ma "u" ? Ciekawe .

...który jednak szybko ujawnił swoją bardziej wrażliwą stronę i założył bimbrownię w średniowiecznym klasztorze "Masyaf"
Jednak bimbrownia nie była najlepszym pomysłem więc zapożyczył się na 2mln eurogąbek i uciekł do mrocznego miasta "Ponyville"
1358177528-U70874.png

Opublikowano

Nie ogladalem death note ale mam zamiar

@edit i czy wy nie umiecie czytac BRAK POLSKICH ZNAKOW , trodno z niemiecka klawiatura polskie znaki pisac , a ci swoje jak by sie uwzieli <_<

przedtem pisales ze masz angielska? o.O

po 2 jesteś analfabeta

"TRODNO"

po 3 horrory jeszcze nie są dla dzieci ;<

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

K***a tu sie nie da po ludzku pogadac bo od razu jakies osoby se robia jaja ze wszystkiego musza sie wysmiewac i rzucac slownikami , i robia koniec swiata z literowki

@up chyba dyslektykiem

jak dla mnie to temet do kosza.

Opublikowano

dyslektyk lepiej pisze od ciebie

dla mnie dialog w tej mandze by wygladal tak

chuj1:wież co hyba wiem kto go zabil

chuj2:acha dobze powiec to go zabie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...