Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Kopia plemion - wersja FTP ,no Server !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale przecież sam to napisałeś .. nie przywalą się, pewnie nie będą mieli bladego pojęcia że coś takiego jest.

Łap logo na test:

2554434.png

P.S - 16 min. na wybudowanie zamku to jak na początek chyba troszeczkę za dużo

Opublikowano

To tak jak masz na OGame, tam masz standardowo, a na swoim serwerze możesz przyśpieszyć, tak samo tutaj, serwer postawiony przez bnmbb ma standardowe prędkości, Ty będziesz mógł ustawić własne...

Opublikowano

Dokładnie tylko się zastanawiam czy aby wystawiać up'a.

Może to co wysłałem do krychy na GG żebyście zrozumieli :

Siema Krycha. Tu bnmbb jak byś nie pamiętał ;)

Kurde mam problem z tą kopią plemion.Bo... f....Wiem jak go wykonać, dla mnie jest to proste ,ale się kurde dygam 2 rzeczy :

- W stopce będzie ,że to ja jestem autorem. I InnoGames może się spruć do mnie o prawa autorskie choć staram się tego unikać

- Nie chciałbym by ludzie zarabiali na tym silniku. Nie dlatego ,że jestem sknera ,a dlatego ,że ja nad tym silnikiem pracowałem od grudnia i naprawde sporo włożyłem wysiłku by go dokończyć do tej wersji

Napisałem do ciebie ponieważ wiem ,że ty nie pomagasz dla kasy i nie jesteś raczej osobą ,która by umiała tylko zarabiać na cudzych silnikach

Opublikowano

Dlaczego tak boisz się InnoGames ?

Oni nie mają nawet czasu, żeby patrzeć czy czasem ktoś nie pisze czegoś do nich podobnych.

Wszyscy już czekali na upload, a Ty teraz mówisz że się wachasz? ;(

P.S - Jeśli byś wrzucił silnik, to można edytować?

Opublikowano

@bnmbb

Wystarczy go zakodować tak jak tribalwars

PS Pocieszyłeś mnie, że ludzie nie bd mogli go edytować, dzięki temu mogę kontynuować pracę nad moim silnikiem ;d

logo.png

Opublikowano

Ukończyłem :). W ciągu 10 min dam up'a

http://kongo.xpag.pl/materials/Plemiona na serwer WWW by bnmbb dla MPC Forum.rar

Skan :

https://www.virustotal.com/file/6273cc323e4509216b0b938081ad7b1870f42bc2e58bbb2684400c292c888144/analysis/1333193277/

Opublikowano

Zdaję mi się że w silniku plemion jest plików odkodowanych.

Jedyny + to że jest to wersja FTP.

Opublikowano

no wlasnie wersja ftp i dupa nie wiem jak mam to wgrac :P jak wgralem na xamppa to wyswietlilo mi komunikat w przegladarce:

Site error: the file C:\xampp\htdocs\index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.3.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

jak mam przez to ftp zrobic?

Opublikowano

niby wersja ftp ale i tak trzeba wgrać ioncube żeby mógł odkodować pliki ;d, więc jeśli na hostingu nie ma ioncube'a to lipa, chyba że napiszesz do admina i Ci wgra :)

logo.png

Opublikowano

@bnmbb

To chyba nic nie da, skoro plik jest zakodowany to coś go musi odkodować, a przeważnie serwery nie mają takich programów :)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...