Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Czapki Świąteczne.

Mondes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś dawałem temat z mapa icerun, w paczce z nią była też ta czapeczka. Ogółem stare, ale fakt nie było jeszcze tego tak po prostu na forum.

Podoba mi się że stosujesz sposób z * w index, mało osób o nim wie czy z niego korzysta, a dzięki temu można często zaoszczędzić dużo czasu i wiele uprościć

sygnatura2.png

Opublikowano

Najlepiej wyciągnąć z czyjegoś clienta zjebanym .py i zbierać plusy. Tu na mpc forum takie rzeczy się nie liczą. Liczy się tylko jedno - podpierdol i rzuć innym a sam pław się w "sławie".

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Najlepiej wyciągnąć z czyjegoś clienta zjebanym .py i zbierać plusy. Tu na mpc forum takie rzeczy się nie liczą. Liczy się tylko jedno - podpierdol i rzuć innym a sam pław się w "sławie".

Ja Clienty rozpakowywuje questem, mam takie super funkcje w game, wrzucam na serwer i questa odpalam i samo rozpakowywuje.

Plusy, mi są niepotrzebne, więc nie wiem po co to stwierdzenie, chciałem się tylko podzielić, to taka zła rzecz?

Sławie...

Chłopie, ja nie chce być sławny, jakoś się tutaj nie wywyższam, że jestem super, pro elo, elo.

Nie nabijam sobie głupich postów, boli Cię, że to dałem?

Bo co, bo inni będą to mieć?

Twój post jest pełny egoizmu.

Tyle chciałem, dobranoc.

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...