OptiFine :
- skan :Sonic Ether's Unbeliveable Shaders 1.1.03 :
- skan :1. Pobierz wszystkie pliki oraz je rozpakuj.
2. Wejdź w "uruchom" wpisz tam "%appdata%" i wejdź w ".minecraft", a następnie w folder "bin".
3. Otwieramy plik minecraft.jar za pomocą winrar'a (jeśli nie macie, to zainstalujcie) ;D. Następnie usuń plik META-INF otwórz folder z OptiFine'm i skopiuj wszystkie pliki do tego folderu minecraft.jar. Zamknij te foldery i teraz została instalacja Sonic Ether's Unbeliveable Shaders'a.
4. Wejdź w wypakowany plik Shader'ów i kliknij plik "INSTALLER" i tam wyżej po prawej stronie macie "Install Mods" kliknijcie to i zacznie Wam się instalować. Gdy instalacja będzie zakończona powinno pisać "Installation Complete" to zamykamy to i włączamy MineCraft'a.
5. Jeśli wszystko działa to daj Like'a
. Wybaczcie za błędy, ale to mój pierwszy poradnik i jeszcze nie jestem wprawiony w robienie "TUTORIALI"
. Zielone - Ważne pojęcia. Ceglasty - Linki. Złoty - Reszta tekstu i nieco turkusowego
. Macie link do filmu, który został zrobiony przez użytkownika, od którego pierwszy raz to zainstalowałem oraz wziąłem te linki :-) . Dobranoc - idę spać, bo do budy trzeba wstać. Pozdrawiam.
Załączone pliki
Użytkownik PawloMix edytował ten post 14 luty 2012 - 22:38

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry
Pani Kasia