Pani Kasia
Napisano 11 maj 2012 - 22:51
@up
Czytaj posty na poprzedniej stronie
Czytaj posty na poprzedniej stronie
Cytat
Ładne pliczki.
Do kolegi powyżej, jest i Essentials, ale obok i iConomy, i ChestShop, gdyż twórca Essentials chciał osiągnąć coś nieosiągalnego, czyli plugin uniwersalny. Jest niedopracowany sam w sobie, więc należy go udoskonalić iConomy.
Do kolegi powyżej, jest i Essentials, ale obok i iConomy, i ChestShop, gdyż twórca Essentials chciał osiągnąć coś nieosiągalnego, czyli plugin uniwersalny. Jest niedopracowany sam w sobie, więc należy go udoskonalić iConomy.

[Postmaker | Mpc Elite]
Napisano 12 maj 2012 - 08:38
Miło mi, Wojotss, że zacytowałeś moją wypowiedź!
Oczywiście, potwierdzam. Musi być iConomy, bo chyba potrzebny jest nam jeszcze ChestShop, a z tego co wiem, to bez iConomy się nie obejdzie.
Oczywiście, potwierdzam. Musi być iConomy, bo chyba potrzebny jest nam jeszcze ChestShop, a z tego co wiem, to bez iConomy się nie obejdzie.
Masz jakiś problem? Mogę Ci pomóc! Wystarczy skontaktować się ze mną na PW.
Wykona mi ktoś sygnaturkę? Ja nie znam się na grafice komputerowej...:(.
Administracjo! Proszę o zdjęcie paru "%". Przepraszam za ten spam.
| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member |
Napisano 12 maj 2012 - 17:19
@up
Po pierwsze Wojotss
A tak wogóle wgrałeś do swoich plików TYLKO plugin odpowiadający za rangi, czyli GroupManager? Jeśli tak to wina najprawdopodobniej stoi po stronie twoich plików. Skopiuj tagże plugin EssentialsChat i i cofnig Essentials
Po pierwsze Wojotss
A tak wogóle wgrałeś do swoich plików TYLKO plugin odpowiadający za rangi, czyli GroupManager? Jeśli tak to wina najprawdopodobniej stoi po stronie twoich plików. Skopiuj tagże plugin EssentialsChat i i cofnig Essentials

[Postmaker | Mpc Elite]
Napisano 12 maj 2012 - 17:32
Istnieje wiele innych pluginów odpowiadających za Chat, i wybacz, ale akurat EssentialsChat nie polecam. Mieszanka PermissionsEX + iChat jest lepsza.
Masz jakiś problem? Mogę Ci pomóc! Wystarczy skontaktować się ze mną na PW.
Wykona mi ktoś sygnaturkę? Ja nie znam się na grafice komputerowej...:(.
Administracjo! Proszę o zdjęcie paru "%". Przepraszam za ten spam.
| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member |
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry