Witam!
Ostatnio chcialem zagrac na Balmorze ale patrze nikt nie gra bo tak na liczniku jest.A więc czy Balmora działa czy licznik zrąbany?
Bo chcialem zagrać !
Pani Kasia
Napisano 07 luty 2012 - 15:11
Działa.. Nie wiem czym wy się zachwycacie.. w tej Balmorze chyba tym że słynny fubu tam jest GM który wbił lvl z pomocą GM na yt macie filmiki.. Ps.. Wypakowałam icon tego serwera i nic tam nie ma.. a mapy i to co on tam ma toi nawet ja mam u siebie.. jak i większość serwerów.. Bambus spryciula .. do teamu przyjął Fubu bo wiedział że ludzie polecą za nim.. Nie lubie takich serwerów.. wbić 99 lvl i stać jak kołek w m1.. to nie dla mnie.. jeśli już to wole PL..
Pomogłam? Daj: "Lubie to"
Napisano 07 luty 2012 - 15:29
Użytkownik Kusicielka dnia 07 luty 2012 - 15:11 napisał
Działa.. Nie wiem czym wy się zachwycacie.. w tej Balmorze chyba tym że słynny fubu tam jest GM który wbił lvl z pomocą GM na yt macie filmiki.. Ps.. Wypakowałam icon tego serwera i nic tam nie ma.. a mapy i to co on tam ma toi nawet ja mam u siebie.. jak i większość serwerów.. Bambus spryciula .. do teamu przyjął Fubu bo wiedział że ludzie polecą za nim.. Nie lubie takich serwerów.. wbić 99 lvl i stać jak kołek w m1.. to nie dla mnie.. jeśli już to wole PL..
Nic nie ma bo jest zabezpieczone heh. Z resztą jak Ty nowości szukasz w icon to się nie dziw..
Użytkownik Nigahiga edytował ten post 07 luty 2012 - 15:30

Napisano 07 luty 2012 - 15:37
Up a gdzie mam szukać ? jeśli pobieram Nowego Clienta HMm?
podaj mi przykład 1 ulepszacza z nowości ;D co nazywasz nowościami? Catacumby? ;D Dangeony? tyle toi ja też mam ;-) 3xdt Catacumby + spolszczony quest , Icerun+ spolszczony quest zabezpieczony jest ? Buhahaha rozsmieszyłeś mnie kolego ;D na mpc są 3 rodzaja Clienta balmory wypakowanego ;> zabezpieczony Buhahaha Bambus nawet zabza nie potrafi dodać do plików Clienta .
Napisano 07 luty 2012 - 15:58
No są mapy ;-) nic po za tym nie ma czysty Client.. ;-) żadnych nowych zbroi ,broni ,ulepszaczy ;x Ja choćby tam wisiało 10000 zł bym tam nie zagrała co do Bambusa wiem co robił ;-) nawet skarge na niego wnosiłam ;x przed startem Balmory chodził po serwerach ze swoim kolegą Fubu ;x i reklamowali Balmorę a co do Kamera hmm ;D Bambus bardzo dobrze się z nim zna a z tego co mi wiadomo Postmaker czy kim on tam jest może zamykać prezentacje serwerów ;D ;-) i zamykał ;x dlatego Bambus ma zakaz robienia prezentacji na MPC ;-) heh mało wiecie ;D widzę ...
Użytkownik Kusicielka edytował ten post 07 luty 2012 - 15:59
Napisano 07 luty 2012 - 23:49
Bardzo dziękuje temat do zakmnięcia!
A gdzie można pobrać clienta?Jeśli w pierwsze kroki to raczej se nie zagram bo mi sie net rozwala...
A gdzie można pobrać clienta?Jeśli w pierwsze kroki to raczej se nie zagram bo mi sie net rozwala...
Użytkownik Retro0 edytował ten post 07 luty 2012 - 23:57
[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry