Pozdrawiam zawsze w grze nick: BigNoob
Napisano 05 luty 2012 - 22:15
witam mam takie spostrzeżenie że chyba jest tylko 5 lub 6 osób które graja w Rappelz bo nikt nie reklamuje żadnych serwów
nie wiem czy nikt nie chce grac czy nie wiecie gdzie szukac? Jak ktos chce moge podac pare serwów "czynnych" jest też pare na Hamachi ale nie widze zbyt zainteresowania działem "Rappelz" wiedz nie wiem czy ktokolwiek skaorzysta :/ Jeżeli pod tym postem podpisze sie min 8 osób to zrobie pare prezek ( oczywiscie zerżnietych z innych forum
w pełni popieram PIRACTWO i jestem przeciw ACTA 
Pani Kasia
Napisano 05 luty 2012 - 23:25
To może najpierw ich zainteresuj serwerem ,a potem marudź ,że nikt nie gra?
Wielu ludzi nie ma pojęcia o istnieniu serwerów prywatnych do rappelz.
Jeżeli masz jakiś pomysł jak ich zainteresować to zapraszam tu bądź na pw
Wielu ludzi nie ma pojęcia o istnieniu serwerów prywatnych do rappelz.
Jeżeli masz jakiś pomysł jak ich zainteresować to zapraszam tu bądź na pw
Pozdrawiam Rakocy
Moderator Rappelz | Postmaker | Mentor
Napisano 06 luty 2012 - 22:49
wiesz mi jak bedzie generator to mi sie już nie bedzie chcialo robic w nim prezek :/ a chyba nie na tym to polega by wszyscy tak samo robili tylko by ktokolwiek jakis serw podal
nawet sam link do strony bez rat i Launchera reszte kazdy może sie wysilic i samemu znalesc.Nawet bez generatora to i tak niewiele jest prezentacij
Napisano 07 luty 2012 - 00:27
przepraszam za obraze, ale ...
Przezentacje zrobione na odwal jedynie kopiuj i wklej
mogles napisac cos od siebie poniewaz nie kazdy zrozumie
co tam jest napisane to samo z nazwami tematow ...
starczyla by jedna nazwa, a nie w 2/3 jezykach , , ,
Male zainteresowanie jest spowodowane tym ze server'y
postoja max 2-3 tygodnie i upadna ... tak to jest z Rappelz
Ktos up napisal ze wiekszosc os gra w metina i cs, lecz i tutaj
potrafi zagladac duza liczba osob jedynie ostatnio jakos pusto
i cicho sie zrobilo . . .
PS. sry za interpunkcje i ortografie, lecz pisze z dziadowkiego laptopa w GB i brak PL znakow...
Przezentacje zrobione na odwal jedynie kopiuj i wklej
mogles napisac cos od siebie poniewaz nie kazdy zrozumie
co tam jest napisane to samo z nazwami tematow ...
starczyla by jedna nazwa, a nie w 2/3 jezykach , , ,
Male zainteresowanie jest spowodowane tym ze server'y
postoja max 2-3 tygodnie i upadna ... tak to jest z Rappelz
Ktos up napisal ze wiekszosc os gra w metina i cs, lecz i tutaj
potrafi zagladac duza liczba osob jedynie ostatnio jakos pusto
i cicho sie zrobilo . . .
PS. sry za interpunkcje i ortografie, lecz pisze z dziadowkiego laptopa w GB i brak PL znakow...
Napisano 07 luty 2012 - 00:28
Tak ,ale osoba widząca twoją prezentację ,a taką w metinie zgadnij ,którą wybierze?
Tobie nawet nie chce się pisać z polskimi znakami ,więc co to dla Ciebie kopiuj > wklej ? Nawet kopiujesz nazwę tematu
Tobie nawet nie chce się pisać z polskimi znakami ,więc co to dla Ciebie kopiuj > wklej ? Nawet kopiujesz nazwę tematu
Pozdrawiam Rakocy
Moderator Rappelz | Postmaker | Mentor
Napisano 07 luty 2012 - 18:51
ha, ha ^ ^. Patrzę na te twoje prezki... tak paczę i paczę.. i się zastanawiam czy w ogóle jakieś araby tu wchodzą?? Nazwy tematów po arabsku?! teraz to kur*a dojebałeś... Tak samo francuski ..
To co ty robisz to jest (chamstwo?), dlatego iż kopiujesz NA ŻYWCA!! Rozumiem, żeby zrobić copy treści itd... ale nazwy tematów z epvp/inne forum? chłopie ogarnij się. Nie chcesz - nie rób.. nikt ci nie broni. Ja mogę "skopiować" z innego forum, ale to nie będzie poarabsku (sry nie znam tego języka) / angielsku tylko po polsku - i to nie dzięki gugle translate.
Kurde czy ty czytasz to co wklejasz?
Bo co za zjeb pisałby "paciorki" do allaha - jak na forum jest max 3 muzułmaninów ( cud? ) i to w dziale metin2.
Dodałbyś też (może?) skąd zarzynasz
Tak więc
niech cię allah błogosławi
haha ;D
To co ty robisz to jest (chamstwo?), dlatego iż kopiujesz NA ŻYWCA!! Rozumiem, żeby zrobić copy treści itd... ale nazwy tematów z epvp/inne forum? chłopie ogarnij się. Nie chcesz - nie rób.. nikt ci nie broni. Ja mogę "skopiować" z innego forum, ale to nie będzie po
Cytat
Peace, mercy and blessings of Allah
Bo co za zjeb pisałby "paciorki" do allaha - jak na forum jest max 3 muzułmaninów ( cud? ) i to w dziale metin2.
Dodałbyś też (może?) skąd zarzynasz
Tak więc
Cytat
blessings of Allah
haha ;D
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3