Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zastój z serwerami

Devmar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam takie spostrzeżenie że chyba jest tylko 5 lub 6 osób które graja w Rappelz bo nikt nie reklamuje żadnych serwów :( nie wiem czy nikt nie chce grac czy nie wiecie gdzie szukac? Jak ktos chce moge podac pare serwów "czynnych" jest też pare na Hamachi ale nie widze zbyt zainteresowania działem "Rappelz" wiedz nie wiem czy ktokolwiek skaorzysta :/ Jeżeli pod tym postem podpisze sie min 8 osób to zrobie pare prezek ( oczywiscie zerżnietych z innych forum :) w pełni popieram PIRACTWO i jestem przeciw ACTA :D

Pozdrawiam zawsze w grze nick: BigNoob

kręc%20dupą.gif
Opublikowano

To może najpierw ich zainteresuj serwerem ,a potem marudź ,że nikt nie gra?

Wielu ludzi nie ma pojęcia o istnieniu serwerów prywatnych do rappelz.

Jeżeli masz jakiś pomysł jak ich zainteresować to zapraszam tu bądź na pw ;)

Opublikowano

Malo osob wie co to wogole Rappelz. Wiekszosc to Metinczycy i ludzie grajacy w Cs . Jakbys wstawil prezki w Priv-Rappelz chetnie bym skorzystal! :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Malo osob wie co to wogole Rappelz. Wiekszosc to Metinczycy i ludzie grajacy w Cs . Jakbys wstawil prezki w Priv-Rappelz chetnie bym skorzystal! :)

Prosze Bardzo wstawiłem 6 prezek moze ktos skorzysta :D

kręc%20dupą.gif
Opublikowano

Bardzo dobra robota ,lecz się nie wysiliłeś klikając kopiuj > wklej,

Będę starał się o generator prezentacji ,więc już nie będzie tak słodko :))

Opublikowano

wiesz mi jak bedzie generator to mi sie już nie bedzie chcialo robic w nim prezek :/ a chyba nie na tym to polega by wszyscy tak samo robili tylko by ktokolwiek jakis serw podal :) nawet sam link do strony bez rat i Launchera reszte kazdy może sie wysilic i samemu znalesc.Nawet bez generatora to i tak niewiele jest prezentacij

kręc%20dupą.gif
Opublikowano

przepraszam za obraze, ale ...

Przezentacje zrobione na odwal jedynie kopiuj i wklej

mogles napisac cos od siebie poniewaz nie kazdy zrozumie

co tam jest napisane to samo z nazwami tematow ...

starczyla by jedna nazwa, a nie w 2/3 jezykach , , ,

Male zainteresowanie jest spowodowane tym ze server'y

postoja max 2-3 tygodnie i upadna ... tak to jest z Rappelz

Ktos up napisal ze wiekszosc os gra w metina i cs, lecz i tutaj

potrafi zagladac duza liczba osob jedynie ostatnio jakos pusto

i cicho sie zrobilo . . .

PS. sry za interpunkcje i ortografie, lecz pisze z dziadowkiego laptopa w GB i brak PL znakow...

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Tak ,ale osoba widząca twoją prezentację ,a taką w metinie zgadnij ,którą wybierze?

Tobie nawet nie chce się pisać z polskimi znakami ,więc co to dla Ciebie kopiuj > wklej ? Nawet kopiujesz nazwę tematu :O

Opublikowano

ha, ha ^ ^. Patrzę na te twoje prezki... tak paczę i paczę.. i się zastanawiam czy w ogóle jakieś araby tu wchodzą?? Nazwy tematów po arabsku?! teraz to kur*a dojebałeś... Tak samo francuski ..

To co ty robisz to jest (chamstwo?), dlatego iż kopiujesz NA ŻYWCA!! Rozumiem, żeby zrobić copy treści itd... ale nazwy tematów z epvp/inne forum? chłopie ogarnij się. Nie chcesz - nie rób.. nikt ci nie broni. Ja mogę "skopiować" z innego forum, ale to nie będzie po arabsku (sry nie znam tego języka) / angielsku tylko po polsku - i to nie dzięki gugle translate.

Peace, mercy and blessings of Allah

Kurde czy ty czytasz to co wklejasz?

Bo co za zjeb pisałby "paciorki" do allaha - jak na forum jest max 3 muzułmaninów ( cud? ) i to w dziale metin2.

Dodałbyś też (może?) skąd zarzynasz

Tak więc

blessings of Allah

niech cię allah błogosławi

haha ;D

76561198034810506.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...