Pani Kasia
Napisano 14 luty 2012 - 22:59
Nie wiem, ale ja nie polecam... easy robiony w chwile i widać że nie dopracowany... przekładanie w momencie startu na kolejny dzień porażka.
Daj "lubię to" za pomoc, to cię nic nie kosztuje, a ja dzięki temu nabieram większych chęci do niesienia pomocy innym. :)

Napisano 14 luty 2012 - 23:15
Połysk epików ( zbroji ) taki jak na pl ?
Oczywiście zagram , prezka 5/5.
Oczywiście zagram , prezka 5/5.
Napisano 15 luty 2012 - 00:17
Użytkownik Reydan dnia 14 luty 2012 - 22:59 napisał
Nie wiem, ale ja nie polecam... easy robiony w chwile i widać że nie dopracowany... przekładanie w momencie startu na kolejny dzień porażka.
Napisano 15 luty 2012 - 08:55
Polecam wszystkim grę ! Eq jest bardzo trudno zrobić , gdyż są ulepszacze ! LvL też nie leci jeden za drugim ja 3 godziny i dopiero 39 lvl !!!!!. Client będzie prawdopodobnie dzisiaj, jak nie widzisz potów to wklej nakładke do Metin2PL spatchowanego i all śmiga ! wspaniały server aby tylko więcej ludzi grało
Napisano 15 luty 2012 - 10:11
jak up:)
Serwer oceniam na mocne 8+/10
Naprawdę dopracowany, szkoda, że jak na razie mało osób i jak dla mnie troszkę za łatwo ze skillami i bonowaniem (będzie sporo osób z BS), ale ogólnie jest fajnie:)
Edit: macie klienta;]
Serwer oceniam na mocne 8+/10
Naprawdę dopracowany, szkoda, że jak na razie mało osób i jak dla mnie troszkę za łatwo ze skillami i bonowaniem (będzie sporo osób z BS), ale ogólnie jest fajnie:)
Edit: macie klienta;]
Użytkownik WizardSword edytował ten post 15 luty 2012 - 10:27
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry