Według mnie jedna z najgorszych prezentacji napisane tylko jakie są mapy servera i nazwa servera tyle..... Servermoże i jest świetny nie wiem po takiej prezentacji nie mam zamiaru lunchera nawet ściągac jakby był żeby sprawdzić server.
Prezka 1/10
Serwer nie wypalił za pierwszym razem, więc wątpię, aby zagrało wiele osób.
Następnym razem, np. ja już wam nie zaufam.
Poza tym przejadły mi się serwery typu medium/easy z systemem ulepszeń bardziej rozszerzonym niż moje drzewo genealogiczne.
Pozostaje mi wam tylko życzyć powodzenia.
Poza tym dziś startuje Exoria, więc z pewnością zagram właśnie tam.
Dlaczego piszesz iz sa nowe mapy skoro one sa stare jak swiat tylko dodaliscie mooby na wiekszy level i tyle.
Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak ostatnio jakies bugi naprawiane raz w tygodniu a nie na biezaco .
Osobiscie nie zagram bo BaalCadar jest dla mnie noobem ktory przez bugi na servie banuje myslac ze ktos jedzie na DMG czy na czyms innym.
Hahaha Genialny jest autor servera graczy online od godziny 5994 a w rankingu jest 4 graczy 3 którzy maja 1 level a jednam ma 250.
Raty 4000% czyli co na psach mozna wbic 100level pewnie i dropnie z 1 spota z 2kkk.yang Bardzo ciekawy server takiego nie było nie będzie .hahahah
Hobby:Piłka Nożna - Dla Kibiców
Podstawy programowania ;]
Polski Hip-Hop.
Czas Online: 9d 23h 12m 12s
Użytkownik macieku33 dnia 03 luty 2012 - 11:07 napisał
Hahaha Genialny jest autor servera graczy online od godziny 5994 a w rankingu jest 4 graczy 3 którzy maja 1 level a jednam ma 250.
Raty 4000% czyli co na psach mozna wbic 100level pewnie i dropnie z 1 spota z 2kkk.yang Bardzo ciekawy server takiego nie było nie będzie .hahahah
GODZINA 16:oo 03.02.2012
Więc o 16 dopiero to bd poprawione chyba kurwa logiczne tak ??
Widze że da się kupić u NPC 6/7 bon i zmianke moje pytanie: Ile czego wchodzi w 6/7 i czy są tam bony silny i odp. na klase bo to przesądzi o losie mojej gry tutaj
Hobby:Piłka Nożna - Dla Kibiców
Podstawy programowania ;]
Polski Hip-Hop.
Czas Online: 9d 23h 12m 12s
Użytkownik Vide_Cull_Fide dnia 03 luty 2012 - 11:38 napisał
Licznik pokazuje obecnie 6k ale z startem pokarze normalnie
Jak coś to pokaże
Użytkownik karol80 dnia 03 luty 2012 - 11:37 napisał
Widze że da się kupić u NPC 6/7 bon i zmianke moje pytanie: Ile czego wchodzi w 6/7 i czy są tam bony silny i odp. na klase bo to przesądzi o losie mojej gry tutaj
-Zmiana Wartości Bonusów 6-7:
12 Statusu 1k HP 10 Krytyk 10 Przeszywa 10 Potwory 500 PE