Skocz do zawartości

[Dyskusja] Ukaranie Najlepszych Graczy!

APB

11 odpowiedzi w tym temacie

APBPLAYER

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 38 postów
  • Czas Online: 13h 4m 42s
Dołączona grafikanie rozumiem dlaczego ekipa administracyjna APB nie pomyślała o gold players najlepsi teraz nie maja gdzie grac !
A dokładnie chodzi mi o opis instancji na złoty, srebrny, brązowy i zielony.
najlepsi (gold) grajac na serwerach nie opisanych jako gold dostaja proporcjonalnie mniej wynagrodzenia . bylo by wszystko ok jak by bylo wiecej graczy gold , ale teraz nie ma gdzie grac. !! co myślicie na ten temat.?

// PREFIKSY W DZIALE OBOWIĄZUJĄ !!!

Załączone pliki

Użytkownik Jamajkas edytował ten post 01 luty 2012 - 14:48

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

Tomardo

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 203 postów
  • Gadu Gadu:4654675
  • Czas Online: 6d 23h 24m 29s
Ja się zgodzę tylko z tym, że wszyscy grają ze sobą - najgorwsi i najlepsi na jednym serwie, na jednej misji... To wkurzające dla każego... Dobrzi się nudzą bo albo mieć jakiś dobrych wrogów i grać to zabijają noobów co nie wiedzą co to STAR, a początkujący gracze co ledwo wiedzą o co chodzi muszą grać z najlepszymi, co nawet nie podejdą bo już leża ;/ Powinni pomyśleć o serwerach dla jak i lepszych i słabszych graczy. OSOBNYCH!! Czyli jakieś minimalne i maksymalne threaty/ranki

"Jeżeli jutro rano się nie obudzisz i okaże się, że dziś spędziłeś ostatni dzień na ziemi... Byłbyś dumny z tego co uczyniłeś w życiu?

Bo jeśli nie, to lepiej weź się za siebie."

APBPLAYER

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 38 postów
Zgadzam sie z toba ale taka musi byc kolej rzeczy zobacz ... przyszedlem sobie z pracy chcem sie wyluzowac z kumplami a tu nie ma gdzie grac . bo za 50% wynagrodzenia nikt nie bedzie gral .. (jesli masz zloty rang i grasz na innym oznaczeniu instancji niz gold ucinaja ci wynagrodzenie). Moim zdaniem powinna byc dluzszy czas treningu. i wtedy nikt nie powie ze goldy sie wyzywaja na poczatkujacych.

Wilq123

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 23 postów
  • Czas Online: 4h 43m 13s
Mi się zdaje że zrobili to po to żeby ludzie kupywali sloty za real kase, serwery sliver cały czas są full, złotych nie ma. a jak ktoś np. ja chce pograć na serwerze sliver to nie ma wyboru tylko kupić slota. Poza tym myśle że było dobrze dla nowych graczy jak grali z doświadczonymi bo przynajmniej uczyli się dobrze grać

APBPLAYER

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 38 postów
Bylo dobrze wczesniej . Zrypali dla mnie gre , nie mam gdzie grac i mam do nich o to żal. Nie pomysleli ze zlotych graczy jest najmniej.

APBPLAYER

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 38 postów
No widze ze nie ja jeden reporty walilem ze zrombali gre teraz zloci moga grac na silver instant :) temat do zamkniecia acz kolwiek jesli ma ktos cos do dodania...

Pomylka to rang mi spadl do srebrnego:/

Użytkownik APBPLAYER edytował ten post 02 luty 2012 - 01:05

Tomardo

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 203 postów
Powinno być tak że serwery były by oddzielne dla każdego koloru threatu. Zieloni mogli by tylko na zielone serwery lub wyższe, a złoci na złote. Złoci mieli by gdzie sprawiedliwie grać przeciwko równym sobie. A nie że idą na serwery gdzie grają początkujący gracze... Bez sensu że dobrzi nie mają gdzie grać, bo inne goldy grają na zielonych... -.-

"Jeżeli jutro rano się nie obudzisz i okaże się, że dziś spędziłeś ostatni dzień na ziemi... Byłbyś dumny z tego co uczyniłeś w życiu?

xDtOjA

Beginner

• Members
  • PipPip
  • 150 postów
  • Czas Online: 6d 6h 37m 14s
@ up tak ale grają za jakiś procent wynagrodzenia....
Na srebnych gram za 50% :/ a na innych to prawie wogle niedostaje.
我是範林肯公園,演唱會在哪裡。
13.06.2009-Chorzów, Polska
17.06.2008-Bina, Czechy
27.06.2008-Berlin, Niemcy
02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Tomardo

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 203 postów
Też tego nie rozumiem, że grają na gorwszych serwach. Tak samo jak powiedziałeś dostają 25%-50%-75% wynagrodzenia w zależności jaki threat mają,a grają cały czas na zielonych... Nie wiem po co to robią. Chcą sobie ponabijać kille na najsłabszych graczach? Już mi nie chodzi nawet na Fight Club bo tam to grają wszyscy, ale na missions to trochę przesada... Coś by można było zmienić...

pixel9

MPC Member

• Members
  • PipPipPipPip
  • 492 postów
  • Czas Online: 15h 18m 6s
Goldy wchodza na najslabszych graczy po to, by wbic lvl na jakiejs broni, np grenadier/cop (kajdanki) lub rifleman itp.. latwiej sie farmi
Zbieram +

APBPLAYER

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 38 postów
To prawda ale nie kumam 1 ok pogodze sie z tym ze mam -50% ale ze ide na serwer srebrny kiedy mam srebrny rang i dostaje 2 zlote to juz lekka przesada . biore bacup i dostaje 2 cioty zielone .... (bez urazy) Gdzie tu sens ?

A i temat powinien być inny Zjebanie gry. wiem ze dostane bana albo bloka ale mam juz to gdzies...

a co do farmienia na slabych lolkach nie da sie bo wszyscy zloci tak robia :/

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

sogoane

Beginner II

• Members
  • PipPip
  • 215 postów
  • Gadu Gadu:3846797
  • Lokacja:Częstochowa :)
  • Hobby:FPS,MMORPG,Sporty i inne jakieś tam ;)
  • Czas Online: 3d 21h 14m 24s
Takie pałki narazie ściągam ale co widze tutaj to mi się wydaje, że dobrzy gracze idą na noobków żeby expa dużo dostawać :P
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych