Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ukaranie Najlepszych Graczy!

APBPLAYER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-401287-0-48605900-1327777321_thumb.pngnie rozumiem dlaczego ekipa administracyjna APB nie pomyślała o gold players najlepsi teraz nie maja gdzie grac !

A dokładnie chodzi mi o opis instancji na złoty, srebrny, brązowy i zielony.

najlepsi (gold) grajac na serwerach nie opisanych jako gold dostaja proporcjonalnie mniej wynagrodzenia . bylo by wszystko ok jak by bylo wiecej graczy gold , ale teraz nie ma gdzie grac. !! co myślicie na ten temat.?

// PREFIKSY W DZIALE OBOWIĄZUJĄ !!!

post-401287-0-48605900-1327777321_thumb.png

Opublikowano

Ja się zgodzę tylko z tym, że wszyscy grają ze sobą - najgorwsi i najlepsi na jednym serwie, na jednej misji... To wkurzające dla każego... Dobrzi się nudzą bo albo mieć jakiś dobrych wrogów i grać to zabijają noobów co nie wiedzą co to STAR, a początkujący gracze co ledwo wiedzą o co chodzi muszą grać z najlepszymi, co nawet nie podejdą bo już leża ;/ Powinni pomyśleć o serwerach dla jak i lepszych i słabszych graczy. OSOBNYCH!! Czyli jakieś minimalne i maksymalne threaty/ranki

Opublikowano

Zgadzam sie z toba ale taka musi byc kolej rzeczy zobacz ... przyszedlem sobie z pracy chcem sie wyluzowac z kumplami a tu nie ma gdzie grac . bo za 50% wynagrodzenia nikt nie bedzie gral .. (jesli masz zloty rang i grasz na innym oznaczeniu instancji niz gold ucinaja ci wynagrodzenie). Moim zdaniem powinna byc dluzszy czas treningu. i wtedy nikt nie powie ze goldy sie wyzywaja na poczatkujacych.

Opublikowano

Mi się zdaje że zrobili to po to żeby ludzie kupywali sloty za real kase, serwery sliver cały czas są full, złotych nie ma. a jak ktoś np. ja chce pograć na serwerze sliver to nie ma wyboru tylko kupić slota. Poza tym myśle że było dobrze dla nowych graczy jak grali z doświadczonymi bo przynajmniej uczyli się dobrze grać

Opublikowano

No widze ze nie ja jeden reporty walilem ze zrombali gre teraz zloci moga grac na silver instant :) temat do zamkniecia acz kolwiek jesli ma ktos cos do dodania...

Pomylka to rang mi spadl do srebrnego:/

Opublikowano

Powinno być tak że serwery były by oddzielne dla każdego koloru threatu. Zieloni mogli by tylko na zielone serwery lub wyższe, a złoci na złote. Złoci mieli by gdzie sprawiedliwie grać przeciwko równym sobie. A nie że idą na serwery gdzie grają początkujący gracze... Bez sensu że dobrzi nie mają gdzie grać, bo inne goldy grają na zielonych... -.-

Opublikowano

@ up tak ale grają za jakiś procent wynagrodzenia....

Na srebnych gram za 50% :/ a na innych to prawie wogle niedostaje.

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

Też tego nie rozumiem, że grają na gorwszych serwach. Tak samo jak powiedziałeś dostają 25%-50%-75% wynagrodzenia w zależności jaki threat mają,a grają cały czas na zielonych... Nie wiem po co to robią. Chcą sobie ponabijać kille na najsłabszych graczach? Już mi nie chodzi nawet na Fight Club bo tam to grają wszyscy, ale na missions to trochę przesada... Coś by można było zmienić...

Opublikowano

Goldy wchodza na najslabszych graczy po to, by wbic lvl na jakiejs broni, np grenadier/cop (kajdanki) lub rifleman itp.. latwiej sie farmi

Zbieram +

Opublikowano

To prawda ale nie kumam 1 ok pogodze sie z tym ze mam -50% ale ze ide na serwer srebrny kiedy mam srebrny rang i dostaje 2 zlote to juz lekka przesada . biore bacup i dostaje 2 cioty zielone .... (bez urazy) Gdzie tu sens ?

A i temat powinien być inny Zjebanie gry. wiem ze dostane bana albo bloka ale mam juz to gdzies...

a co do farmienia na slabych lolkach nie da sie bo wszyscy zloci tak robia :/

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...