Pani Kasia
Napisano 08 styczeń 2012 - 15:56
Dobra to beta wiec mowie co jest zbugowane itp czego nie ma.
Nie ma Kasku, nie ma biżuteri, nie ma ksiegi przywolania konia, Dziki są zbugowane, Jeżeli klikniesz na gm'a wywala cie z calego metina, ITEMSHOP jest w złym miejscu, nie umiałem go znaleść, ktos mnie zaprowadził, nie ma fms i riba nikt wam nie bedzie dropił, exp jest dobry, is jest w miarę, lecz bodzie są za drogie, nie ma 3ręki,Pelerynki powinny byc po 200 w sztukach to na tyle co znalazlem z bugow ,sztabki leca na ziemie i nie są twoje zmiencie to .
Nie ma Kasku, nie ma biżuteri, nie ma ksiegi przywolania konia, Dziki są zbugowane, Jeżeli klikniesz na gm'a wywala cie z calego metina, ITEMSHOP jest w złym miejscu, nie umiałem go znaleść, ktos mnie zaprowadził, nie ma fms i riba nikt wam nie bedzie dropił, exp jest dobry, is jest w miarę, lecz bodzie są za drogie, nie ma 3ręki,Pelerynki powinny byc po 200 w sztukach to na tyle co znalazlem z bugow ,sztabki leca na ziemie i nie są twoje zmiencie to .
Użytkownik TechAvis edytował ten post 08 styczeń 2012 - 15:58

Napisano 08 styczeń 2012 - 15:57
Napisano 08 styczeń 2012 - 15:59
Użytkownik TechAvis dnia 08 styczeń 2012 - 15:47 napisał
1 Wrazenie Marne.
Wywala z gry.
Nie widze ninjy
Nie ma Pelerynek
Nie ma Fms\Ribow
Zbroje są+3 nie ma bodzi.
Nie ma is .
Nie ma 3ręki.
Dzik Wilk jest zbugowany, bierze mnie za 1 hitem.
Wywala z gry.
Nie widze ninjy
Nie ma Pelerynek
Nie ma Fms\Ribow
Zbroje są+3 nie ma bodzi.
Nie ma is .
Nie ma 3ręki.
Dzik Wilk jest zbugowany, bierze mnie za 1 hitem.
wywala bo latki nie wgrałeś.
is bedzie w official version
bodzie sa w is
3 reka bedzie dodana wieczorem wraz z poprawką na mobki które będą bić normalnie już.

Zostawiam bo fajne :>
Napisano 08 styczeń 2012 - 17:06
Mam nadzieje ze do wieczora bedzie juz dobrze bo serwer wydaja sie dobry (nie mozna napisac ze bardzo dobry) sa pare drobiazgow jak np brak 3 reki to jest podctawa na priv....To jest moje odczucie inni moga sie nie zgadzac... Ale jak sie robi server to wiadomo sa jakies bugi itp no ale 3 reki brak to juz przesada...
Napisano 08 styczeń 2012 - 21:29
Napisano 09 styczeń 2012 - 13:20
Napisano 09 styczeń 2012 - 17:09
zaraz sobie pogram bo już pobrałem klienta
ej tam trzeba coś zrobić jak się wypakuje klienta i pytanie jak się serwer nazywa bo jak pobrałem to piesze ze to Setixmt2 i po za tym mi błąd
ej tam trzeba coś zrobić jak się wypakuje klienta i pytanie jak się serwer nazywa bo jak pobrałem to piesze ze to Setixmt2 i po za tym mi błąd
Użytkownik xMas edytował ten post 09 styczeń 2012 - 17:17
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry