Witam. Mam ogromną prośbę, czy mógł by mi ktoś nagrać filmik i wgrać na youtube i pokazać jak rysować na tablecie. Chodzi mi mniej więcej o to że na tych tabletach do 1000zł nie widać co się rysuje tylko na monitorze, a tego nie czaję.
Witaj na MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.
Zarejestruj się aby otrzymać dostęp do pełnej funkcjonalności forum. Po rejestracji i zalogowaniu będziesz mógł tworzyć tematy, wysyłać odpowiedzi na istniejące wątki, wysyłać wiadomości prywatne, wysyłać aktualizacje statusu, zarządzać swoim profilem i wiele więcej. Jeśli masz konto zaloguj się tutaj - w innym przypadku stwórz konto tutaj.
[Archiwum]Jak rysować na tablecie graficznym?
Rozpoczęty przez J.R.R.TOLKIEN, 01 sty 2012 14:45
Napisano 01 styczeń 2012 - 18:23
W sumie trudne to nie jest. Po prostu ręką prowadzisz pióro po tablecie i patrzysz się na monitor, na którym jest wyświetlane wszyściutko.
Nie nagram Ci filmiku, ale znalazłem na You tube coś takiego.
Na tym filmiku jest wyraźnie przedstawiony sposób pracy z tabletem. Spoglądasz na ekran i rysujesz.
Wiem, ze może łatwiej się to mówi niż robi, ale jeżeli naprawdę Ci zależy to myślę, ze szybko się przyzwyczaisz.
Nie nagram Ci filmiku, ale znalazłem na You tube coś takiego.
Na tym filmiku jest wyraźnie przedstawiony sposób pracy z tabletem. Spoglądasz na ekran i rysujesz.
Wiem, ze może łatwiej się to mówi niż robi, ale jeżeli naprawdę Ci zależy to myślę, ze szybko się przyzwyczaisz.

Logowanie »
YouTube
facebook

Do góry