Napisano 28 grudzień 2011 - 17:02
Witam piszę ten temat dlatego że nie uzyskałem żadnych informacji na temat jak mieć więcej bestii szukałem i nic. Można raczej mieć więcej niż jedną bestie ale nie w takim ekwipunku co tam daje się karte i np: zbroję besti albo broń tylkow grze że 2 bestie mi biją potwora raczej można mam 118 lvl opiekuna zwierząt i mam umiejętność na maksimum z panterą na niebieskim tle że mogę mieć w szyku więcej ich nie wiem właśnei jaka umiejętność mi potrzebna dlatego że teraz przywołam drugą bestie to pierwsza bestia za 20 sekund zniknie!!!
proszę o pomoc
Pani Kasia
Napisano 28 grudzień 2011 - 17:22
OZ hmm.
W drzewie umiejętności drugiej profesji powinna być umiejętność
zdobywania większej ilości exp'a i pod nią powinna być umiejętność
podwójnego przywołania (dual summoning), która zwiększa ten czas
do 130 sekund.
Co do większej ilości.
Umiejętność kontrola bestii zwiększa ilość bestii w szyku z 1 do 3 później z 3 do 5, a dalej nie wiem.
Jeżeli nie o to Ci chodziło napisz czytelniej ponieważ sama dokładnie nie wiem o co Ci chodzi.
Napisano 28 grudzień 2011 - 17:26
No coś z tym ale ja napisałem że nie o to mi chodzi ja mam coś takiego że przywołam bestię drugą i parę sekund i znika pierwsza ja to napisałem chodzi mi o to aby bez sekund mieć 2 lub 3 bestie tak ciągle jak jedna bestia wiesz o co chodzi ja widziałem na pewno to nie cheaty
ale nie w szyku w szyku mam właśnie 5 miejsc
ale jak ulepszę te umiejętności na max. to i tak to nie będzie to trwało tak długo
ale nie w szyku w szyku mam właśnie 5 miejsc
Użytkownik TrenujeSplowe edytował ten post 28 grudzień 2011 - 17:28
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry