Skocz do zawartości

[Problem] 9

pomoc

1 odpowiedź w tym temacie

Draignev

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 1 postów
  • Czas Online: 8h 35m 22s
Witam
Otóż mam problem z odpaleniem 9d.Naciskam Game Start i wyskakuje mi okno TripleXKernel a w nim tabelka o treści "There are multiple events of game execution or GameGuard is already running.Close the game then try agin" a potem kolejna tabela."Can't create triplex core". Co proponujecie? Za pomoc oferuję 5 + lub -

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

Kalii94

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 27 postów
  • Czas Online: 21h 27m 57s

Wyświetl postUżytkownik Draignev dnia 17 grudzień 2011 - 13:24 napisał

Naciskam Game Start i wyskakuje mi okno TripleXKernel a w nim tabelka o treści "There are multiple events of game execution or GameGuard is already running.Close the game then try agin" a potem kolejna tabela."Can't create triplex core"

Oznacza to tyle, że GameGuard już został uruchomiony (może nie został dobrze zamknięty ostatnim razem po jakiejś innej grze). Jeżeli grałeś w jakąś inną grę z GG przed właczeniem 9D - może wystąpić taki błąd. Często GG szaleje, jeżeli są dwie gry zainstalowane właśnie z tym antyhackiem.

Albo po prostu miałeś uruchomione gdzieś w tle 9D wcześniej. Tradycyjny reboot powinien pomóc. A jak nie to Menedżer Zadań - Procesy i wyłączasz te związane z jakimiś MMO.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych