Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 9

Draignev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam problem z odpaleniem 9d.Naciskam Game Start i wyskakuje mi okno TripleXKernel a w nim tabelka o treści "There are multiple events of game execution or GameGuard is already running.Close the game then try agin" a potem kolejna tabela."Can't create triplex core". Co proponujecie? Za pomoc oferuję 5 + lub -

Opublikowano

Naciskam Game Start i wyskakuje mi okno TripleXKernel a w nim tabelka o treści "There are multiple events of game execution or GameGuard is already running.Close the game then try agin" a potem kolejna tabela."Can't create triplex core"

Oznacza to tyle, że GameGuard już został uruchomiony (może nie został dobrze zamknięty ostatnim razem po jakiejś innej grze). Jeżeli grałeś w jakąś inną grę z GG przed właczeniem 9D - może wystąpić taki błąd. Często GG szaleje, jeżeli są dwie gry zainstalowane właśnie z tym antyhackiem.

Albo po prostu miałeś uruchomione gdzieś w tle 9D wcześniej. Tradycyjny reboot powinien pomóc. A jak nie to Menedżer Zadań - Procesy i wyłączasz te związane z jakimiś MMO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...