Witam,
Przedstawiam Wam gry we Flashu.
Dużo rzeczy jest skopiowane ze spisu GutenMorgen.
Dlaczego?
Otóż tak czy owak bym napisał o tych grach więc...

Eredan - ENG
Rzucamy karty i walczymy niczym ta kreskówa która kilka lat temu leciała na Polsacie ;p jest też podobna do Urban Rivals
Wymieniamy się kartami niczym żetony z pokemonami ze snaków na pewno fanom się spodoba
Plusem gry jest tez połączenie się z Facebookiem
Screeny:

Dungeon Empires - ENG
Typowa przeglądarkowa RPG chociaż rzadko widywało się 3D RPG w przeglądarce, lecz teraz coraz częściej
Budujemy swoje miasto a tak właściwie to swoją jaskinię/loch no i jak w RPGu zdobywamy bronie w trailerze napisali, że jest to gra taktyczna
Trailer + screen

War Of Legends - ENG
Taktyczna naparzanka podobna do Lords Online budujemy swoje miasto jak w plemionach czyli nie wszystkim się spodoba.
Screeny są nawet ciekawe

Pockie Ninja - Nie ENG i nie PL
Gra dla Fanów Naruto a na naszym forum jest ich bardzo wiele, gra jest bardzo fajna coś w stylu Street Fightera tyle, że w przeglądarcę ma możliwość połączenia z Facebookiem
Powinniście w to zagrać oto kilka screenów
Screeny:
Fantasy Online - ENG
Czy ktoś w dzieciństwie nie mażył o tibii w przeglądarcę ? bo ja nie...
Nie wiem co to jest ale cholernie podobne do polskiego Margonema ^^

A Mystic Land
Szczerze ? jak zobaczyłem screena pomyslałem: "O ja pierdolę jaka grafa na browersówce kurwa"
Sami zobaczcie gra cudo ![]()
Gra jest RPGiem naparzamy potworki wbijamy lvle czyli też nudy ![]()
Coś jak Metin.
Ruined Online
Przenieś mnie
No kiedy to zobaczyłem to pomyślałem to jest jeszcze lepsze od tego co wyżej jest i od tego naruto mamy kilka klas do wyboru nawalamy ludzi
no i tak dalej grafika komiksowa nadaję klimatu
jest kilka trybów rozgrywki lecz nie ma misji oczywiście gra po Angielsku
Screen

Fajna gierka w 2d chyba jedna z najlepszych które wymieniłem powyżej ![]()
Sami zobaczcie
Gameplay

Invinci Car Online
Wyścigówka w 3D wygląda całkiem nieźle mamy nitro gra jest jak na każdą wyścigówkę nierealistyczna, przed startem grzejemy opony,
A potem się ścigamy... Ale co najfajniejsze jest tryb multiplayer
Screeny

Be Gone
Strzelanka w FPP jakoś mi nie przemawia, grafika jest całkiem fajna, lecz w tej grze jest masa cheaterów
Na pewno już o tej grze kiedyś słyszałeś, można kupić bronie no i naparzamy przeciwników można też ustawić TPP jak kto lubi
Screen

Kung Fu Panda World
Kto nie lubi słodkich pand ? ja nie lubie bo ich nigdy nie widziałem, ale zobaczyłem grę no i pomyślałem: Taka słodziutka panda ma mieczyk i nim napierdala w tygrysa?
Gra podobna graficznie do tego Naruto co tam dodałem wcześniej lecz więcej rozbudowany świat
Screeny
Spis gier jest ciągle aktualizowany przez Bob.Marley oraz moderatora, jeśli będzie chciał.
Jeśli znasz jakąś grę we Flash a jej tu nie ma to napisz posta.
Zamieść w nim: nazwę, link, krótki opis, screena (jeśli są)
Jeśli nie zamieścisz tego to masz pewność, że gra nie znajdzie się w temacie.
Pozdrawiam,
Bob. Marley

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry