Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Lineage2] Jak zacząć grać na officjalnym serwerze lineage 2 [off]

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To jest ten darmowy server co ma byc w styczniu po Polsku ?

Nie,to stary ale jary serwer , i sorry za niewiedze , został przeniesiony na Interlude....

Ale raty i all tak samo:)

1331337770-U247153.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tu ktoś po prostu coś pomieszał bo Dział nazywa się Lineage2.Eu a tutorial z reg, downloadem itd. jest do NCWest czyli L2 US a nie EU.

Ta strona która jest podana tu jest od wersji US 5 serverów zlokalizowanych w USA prowadzonych przez NCWest.

a strona lineage2.eu jest od wersji Eu 2 servery gdzie 35-40% populacji to polacy, prowadzone przez Innove.

Opublikowano

Nom pomieszane jest fest , bo ja jestem nowicjuszem i nie mam zielonego pojecia :P

Także mam pobierać aplikację przez 4Game?

z tego linku? l

ineage2.eu?

Prosiłbym o link do zarejestrowania konta:) Czy to na tej samej stronie jest?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam rozumiec ze Lineage wypromowalo darmowe serwery Europejskie specjalnie dla graczy z europy?? jak tak to fajnie ale tez widze ze tut jest do serwera USA ktory jest platny

Opublikowano

@Up

L2 jest darmowy . I US jak i EU .

Dziwne , że to jest TuT jak zagrać na US w poddziale L2 EU ...

Opublikowano

pamietam ze Lineage 2 swojego czasu bylo platne ale ze od 2 lat gram w rappelza i jestem lekko zacofany w sprawach l2

Opublikowano

dobra a mam jeszcze jednem problem sciagam l2 mam 8/25 i error i tak caly czas ( sciagam za pomoca Launchera NCsoft)

Opublikowano

Launcher NCsoftu ma coś narąbane . Też nie mogłem ściągnąć . Najlepiej ściągnij l2 eu . Strona : Lineage2.eu

Opublikowano

juz pobralem problem byl w tym ze zmienilem z dysku C na E i nie chcialo pobierac ale jak zobaczylem ze na C mam wystarczajaca miejsca i pobralem tam to w ciagu 2h moglem juz wlaczyc

Opublikowano

Czesc mam taki problem zrobilem wszystko jak opisales.

Wiem ze to serwer US mi to nie przeszkadza.

Ale gdy wpisuje passy to wyskakuje mi okno ,, Are you currently logging in'' i tak moge czekac ponad 30 min i nic sie nie zmienia nie wazne czy wpisuje dobre pasy czy zle zawsze tak samo i nic nie wyskakuje ze jest zle haslo albo z aktywuj konto.

Na emailu aktywowalem konto na stronie oficjalna normalnie sie loguje ale do gry nie moge wie ktos moze dlaczego nie moge zagrac??

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

zrobcie cos w koncu z tym mial byc poradnik do l2 eu jest do l2 us prosze o poprawienie albo tematu albo poradnika i napisanie poradnika na eu bo normalnie ...

Opublikowano

Mam pytanie, czy bez rejestracji można pobrać grę?

To znaczy, bez procesu stwórz konto > pobierz clienta...

Pomijałem dwa razy rejestracje i chciałem od tak pobrać i dwa razy na 99% się zatrzymało.

Pierwszego razu było 6838 z 6840 pamięci pobranej myślicie, że przez brak rejestracji mogło mi się nie pobrać do końca ?

PS: Dodam iż na początku pobierania była informacja związana z kontem, no i pominąłem niestety.

Jeśli pomożecie to byłbym wdzięczny i jutro zaczął od rana pobierać na spokojnie. :)

E9mwj60.png
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Lineage2] Jak zacząć grać na officjalnym serwerze lineage 2 [off]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...