Admina wcale nie ma Vipowie nadużywaja swoich praw CH$$$$$ gra po 2 dniach grana wywali nasz z frakcji nie polecam 0/10
Pani Kasia
Napisano 11 grudzień 2011 - 23:02
Użytkownik Czarn dnia 09 grudzień 2011 - 14:32 napisał
Przepraszamy za problemy na serwerze... już to się więcej nie powtórzy ;]
11 grudnia 2011 roku a server dalej nie ogar. Każdy gracz może usuwać frakcje komenda /f disband nazwa kazdy gracz moze ustawiac seet home frakcji
ogólnie plugin frakcji nie ogar, nie ogar pluginu LWC! mapa calkowicie zniszczona przez graczy nawet spawn.
Mozna za kase kupic vipa co rowna sie lataniu, cheatom, teleportowaniu sie do bazy innej frakcji albo teleportowania graczy i zabijania z kolegami, kazdy vip to robi. Nie polecam servera
Napisano 13 grudzień 2011 - 20:21
Server został wyłączony trwają prace nad mapą, wszystko zostanie od nowa postawione i ogarnięte tym razem mam nadzieje bez niespodzianek i bugów jak poprzednia wersja.
Nie jestem z administracji ale czekamy aż się wypowiedzą. W każdym bądź razie jeśli ruszy server od nowa to ja tam gram
nick Noni frakcja Elita.
Normalnie slotów jest 40 w tym kiedy server był w dobrej formie wszystkie zajęte. Kiedy administracja ogarnie pluginy i postawi nową mapę zapraszam więc do Mojej frakcji i wspólnej gry
Nie jestem z administracji ale czekamy aż się wypowiedzą. W każdym bądź razie jeśli ruszy server od nowa to ja tam gram
Normalnie slotów jest 40 w tym kiedy server był w dobrej formie wszystkie zajęte. Kiedy administracja ogarnie pluginy i postawi nową mapę zapraszam więc do Mojej frakcji i wspólnej gry
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry