Pani Kasia
Napisano 17 wrzesień 2011 - 10:10
Hmm mam podejrzenia co do tego.Czy to nie jest XenoxMT2?Bo albo robisz prezke XenoXMT2 albo Extreme s2.No chyba że XenoXMT2 to Extreme s2.Prezka to co XenoxMT2 czyli 4/10 ci daje bo nic nie zrobiłeś.Pozdrawiam.
[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]
Napisano 17 wrzesień 2011 - 10:13
Użytkownik Retro0 dnia 17 wrzesień 2011 - 10:10 napisał
Hmm mam podejrzenia co do tego.Czy to nie jest XenoxMT2?Bo albo robisz prezke XenoXMT2 albo Extreme s2.No chyba że XenoXMT2 to Extreme s2.Prezka to co XenoxMT2 czyli 4/10 ci daje bo nic nie zrobiłeś.Pozdrawiam.
XenoXMt2 , ExtremeS2 . GondorMT2 to mają taką samą administrację
To jest w pewnym sensie to samo
Napisano 23 wrzesień 2011 - 10:04
Serwer godny UWAGI!! gram tam ponad tydzien
Zapraszam do jinno gram pod nickiem Mokry bede kolo 13 na serwie
piszcie i POLECAM
Po 1 administracja nie daje expa ani eq po 2 na minusie to tylko bug a exp leci normalnie a na forum jak bys siedzial to bys wiedzial ze ga i gm pracuja
i siedza po 19-20
I serwer cały czas dopraowywują wiec jak masz problem to ie graj paa :*
Użytkownik LEGITECH dnia 20 wrzesień 2011 - 12:57 napisał
Server do kitu nie polecam nikomu .tam grajom same nobki administracji tylko im idzie exp i kasa a reszta ma na minusie ,jak sie pisze na forum to echo zadnej odpowiedzi
a nobki kture powbijały se w 1 dzien 200lvl to dzieciaki GM
a nobki kture powbijały se w 1 dzien 200lvl to dzieciaki GM
Po 1 administracja nie daje expa ani eq po 2 na minusie to tylko bug a exp leci normalnie a na forum jak bys siedzial to bys wiedzial ze ga i gm pracuja
I serwer cały czas dopraowywują wiec jak masz problem to ie graj paa :*
Zbieram -
Serwer: GladorMT2
Nick: Mokry
Królestwo: Shinsho
Klasa: Wojownik
10-ON/50-Off/100/200/400....
Zbieram -
Serwer: GladorMT2
Nick: Mokry
Królestwo: Shinsho
Klasa: Wojownik
Napisano 24 wrzesień 2011 - 17:46
hmmmm...0 bugów piszecie...ja już sobie odpuściłem mecia prawie całkiem, gram sobie co 3 dni po 20min-1h na extreme i serwer jest tylko dla gry znudów...nic tam nie osiągniesz bez Isu, na bronie 135+ juz nie wydropisz ulepszaczy( nie wiem, mozę za mało gram, ale wiem jaki jest z nimi problem na rynku) tak ajk jeden z upów pisał, nie wszystkie ulepszacze dropią w grze, więc dzieci Isu kupują i selaja nawet po 8kkk za sztuke i bez wysiłku mają kaske na ulepszacze z gry, a nobią tylko w m1, jak dla mnie serwerek z nudów może być ,a le zcasem poczytam spam i wylogowuje się po 5 minutach bo "żal". ten serwer ma coś wyjątkowego,tj kilka poziomów atla i na każdym różne bossy i na kilku metiny, ale atmosfery ten serwer nie ma i już.
tyle ode mnie.
dla szukających czegos więcej niż zabicia czasu- NIE POLECAM
p.s wybaczcie literówki
tyle ode mnie.
dla szukających czegos więcej niż zabicia czasu- NIE POLECAM
p.s wybaczcie literówki
Napisano 24 wrzesień 2011 - 20:15
Czym się różnią te 3 serwy? Xenox, Gondor i Extreme? Czy wszystkie są takie same? I ile średnio gra ludzi na każdym z serwów? A i czy wszystkie ulepszacze da sie zdobyć w grze czy tylko w IS czy może na każdym z tych serwów jest inaczej pod względem ulepszaczy itp. Także jeżeli ktoś moze to prosze o porównanie mi tych serwów 
Z góry dzieki.
Z góry dzieki.
Napisano 25 wrzesień 2011 - 01:02
Użytkownik MisSsieK dnia 24 wrzesień 2011 - 20:15 napisał
Czym się różnią te 3 serwy? Xenox, Gondor i Extreme? Czy wszystkie są takie same? I ile średnio gra ludzi na każdym z serwów? A i czy wszystkie ulepszacze da sie zdobyć w grze czy tylko w IS czy może na każdym z tych serwów jest inaczej pod względem ulepszaczy itp. Także jeżeli ktoś moze to prosze o porównanie mi tych serwów 
Z góry dzieki.
Z góry dzieki.
Praktycznie niczym

Napisano 25 wrzesień 2011 - 09:36
Użytkownik straw994 dnia 25 wrzesień 2011 - 01:02 napisał
Praktycznie niczym
Tylko na każdym są inne raty. Wciąż je zmieniają. Większość ulepszaczy, a nawet chyba i wszystkie ulepszacze można zdobyć w grze, ale w IS również są dostepne. 
Napisano 25 wrzesień 2011 - 11:02
Użytkownik straw994 dnia 25 wrzesień 2011 - 01:02 napisał
Praktycznie niczym
Tylko na każdym są inne raty. Wciąż je zmieniają. Większość ulepszaczy, a nawet chyba i wszystkie ulepszacze można zdobyć w grze, ale w IS również są dostepne. 

|Memebres| |ProUser| |PostMaker| |MPCElite|
Napisano 25 wrzesień 2011 - 16:37
Z góry dzieki.
Z góry dzieki.
Napisano 25 wrzesień 2011 - 22:23
A i czy do wszystkich 3 serwów jest ten sam client?
Z góry dzieki.
@down ok thx, +!
Z góry dzieki.
@down ok thx, +!
Napisano 25 wrzesień 2011 - 22:28
MisSsieK, na xenoxmt2 jest najwięcej ludzi, strasznie trudno o wolnego spota, mimo tych 5 CH, jest o wiele mniejszy exp niż na extreme, nie wiem jak na Gondor bo nie grałem tam. Za to na extreme jest mniej ludzi, więcej możliwości do expa, łatwiej znaleźć bossa aby wydropić jakiś ulepszacz.
Jednak grałem na extreme, wbiłem 195 level i dowiedziałem się na TS, że GM daje eq do połowy osób w gildii MORDOR, jinno,dziwiłem się dlaczego kolesie mieli mnie na 1-3 skill'e, zaprzestałem o tym grać gdy się o tym dowiedziałem.
Jednak grałem na extreme, wbiłem 195 level i dowiedziałem się na TS, że GM daje eq do połowy osób w gildii MORDOR, jinno,dziwiłem się dlaczego kolesie mieli mnie na 1-3 skill'e, zaprzestałem o tym grać gdy się o tym dowiedziałem.
...
Napisano 28 wrzesień 2011 - 17:08
ILE TEN SERVER JUŻ JEST? ŻE JUŻ KAŻDY TAKIE LVLE.
MNIE JUŻ ZNUDZIŁO NABIJANIE CIĄGLE LVLA A POTEM WYŁĄCZANIE SERVERÓW!!!
MNIE JUŻ ZNUDZIŁO NABIJANIE CIĄGLE LVLA A POTEM WYŁĄCZANIE SERVERÓW!!!
Napisano 30 wrzesień 2011 - 15:06
Napisano 07 grudzień 2011 - 16:12
Mam klienta z 09.03 najnowszego.
Teksturki i ymir work wrzuciłem do dysku D
Ale nie mam zamiaru grać, jeśli jest takie świecenie i podłoże.
Cała mapa w czarne wielkie pasy... Co to ma być ;o ?!
Nie piszcie mi że mam złe sterowniki do karty graficznej lub coś w tym stylu bo się mylicie.
Teksturki i ymir work wrzuciłem do dysku D
Ale nie mam zamiaru grać, jeśli jest takie świecenie i podłoże.
Cała mapa w czarne wielkie pasy... Co to ma być ;o ?!
Nie piszcie mi że mam złe sterowniki do karty graficznej lub coś w tym stylu bo się mylicie.
News:Ze Szkatułek Blasku Księżyca (moonlight...) dropią przedmioty z ItemShop'u !(np.wzmocnienia,zaczarowania bonusów,bodzie,5bony,bossy)
30.04 - boja i militara robimy jak na PL
Na SG pod nickiem TronoX 81lv // DarkeY 70lv
www.metin2.sg/index.php?r=808703

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry