Skocz do zawartości

Pliki serverowe i client s4

• Nie możesz odpowiedzieć
1 odpowiedź w tym temacie

zryw

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 6 postów
  • Czas Online: 10m 2s
Witam, chcialem sie zajac stawianiem servera i tutaj pojawia sie problem poniewaz nie moge znalezc odpowiednich plikow... prubowalem rozne wersje od 97d+99 na 1.05k konczac i zawsze konczylo sie to porazka. Najwiekszy sukces w sumie odnioslem z 97d+99 ale z kolei tam nie dalo sie polaczyc z serverem przez clienta;p dlatego wlasnie pisze tutaj. Czy moze ktos ma linka do sprawdzonych plikow i clienta do nich? Najlepiej jesli bylyby to pliki pod s4, ale moga byc starsze wersje. Nie pogardzil bym rowniez jakims tutem do tych plikow. Rowniez jesli ktokolwiek mialby czas mi pomoc moje gg:7471316. Wszelka pomoc mile widziana, z gory wielkie dzieki.

PS. Mam windowsa 7 x64, czyli w gdy bede chcial skonfigurowac ODBC wystarczy zmienic sciezki w istniejacym pliku ODBC z [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ODBC\ODBC.INI] na [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SysWOW64\ODBC\ODBC.INI] ??
Upewniam sie poniewarz mialem juz z tym problemy i podczas uruchamiania servera wyskakiwal mi blad OBDC i z tego co sie doczytalem moga byc temu winne zle porty, ip lub zle skonfigurowane OBDC.

PS2. Tak przy okazji ile osob bylby w stanie uciagnac moj sprzet?

Procesor-i7 920 @ 2,66
Ram - 6GB DDR3
Dysk- 2x 500GB
Internet- 10MB

Problem rozwiazany:) Thx Misiek4Ever

Użytkownik zryw edytował ten post 24 sierpień 2011 - 18:00

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

Misiek4Ever

MPC Elite

• exModerator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 957 postów
  • Lokacja:Szczecin
  • Hobby:Grafika oraz animacja 3D,
    ogólnie informatyka.
  • Czas Online: 3d 8h 54m 54s
Witaj.

Wyślę Ci na pw pewną stronę.
(Ze względu na regulamin nie mogę tutaj tego zrobić).
Tam masz pliki 1.07v.

Są sprawne w 100%...

Jest tylko w tej chwili problem z tamtą stroną ale z historii google można ją odtworzyć.
Czekaj na wiadomość.
Człowiek jest kotem ^ ^

http://www.youtube.com/watch?v=aVvqFqITYlY

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych