Skocz do zawartości

Bot wbudowany w grę

4 odpowiedzi w tym temacie

sexy696

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 2 postów
  • :
Witam.
Wróciłem po pewnym czasie do gry zwiedzam oglądam co nowego i znalazłem pod Z bota wbudowanego w grę.
Trzy dni się mecze jak go odpalić na Lordzie i mała kapa za choler-cie nie mogę sobie z nim poradzić :( może to mój wiek i za ciemny jestem :P

Widzę że jest tu dużo graczy którzy MU znają od podszewki i wiedzą o MU wszystko jakbyście mogli pokierować starego dziadka jak to odpalić z góry dziękuję :)

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

krystol645

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 2 postów
  • :
bot dostepny jest od 80 lvl posiadasz takowy? Koło ikonki masz taki klucz francuski :D tam ustawiasz range w jakim ma bic moby w drugiiej zakladce loot itd.

sexy696

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 2 postów
  • :

Wyświetl postUżytkownik krystol645 dnia 16 sierpień 2011 - 20:53 napisał

bot dostepny jest od 80 lvl posiadasz takowy? Koło ikonki masz taki klucz francuski :D tam ustawiasz range w jakim ma bic moby w drugiiej zakladce loot itd.

Suma moich lvl na koncie to 850 mam DLa 347 lvl przestałem grać w MU jak K2 zepsuło grę widzę teraz ze WebZen wziął s powrotem i gra się rozwija dodatkowo zmotywowali mnie tym iż za powrót do gry i do 31 sierpnia zaloguje się 14 razy do gry puzniej na stronie odchacze logowanie dostane set +14.

Jakbyś mógł bardziej łopatologicznie bo ustawiałem w tym bocie all możliwości i nie chodzi :( chyba że trzeba go jakoś odpalić ale jak save ostawień nic nie daje.

krystol645

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 2 postów
  • :
wybierasz skille jakimi ma sie poslugiwac, ustawiasz range w jakims ma zabijac moby(taki+-) i tak samo z lootem zaznaczasz center position jezeli jestes na spocie.

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

Papcia

Pijawka

• Members
  • Pip