Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot wbudowany w grę

sexy696

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wróciłem po pewnym czasie do gry zwiedzam oglądam co nowego i znalazłem pod Z bota wbudowanego w grę.

Trzy dni się mecze jak go odpalić na Lordzie i mała kapa za choler-cie nie mogę sobie z nim poradzić :( może to mój wiek i za ciemny jestem :P

Widzę że jest tu dużo graczy którzy MU znają od podszewki i wiedzą o MU wszystko jakbyście mogli pokierować starego dziadka jak to odpalić z góry dziękuję :)

Opublikowano

bot dostepny jest od 80 lvl posiadasz takowy? Koło ikonki masz taki klucz francuski :D tam ustawiasz range w jakim ma bic moby w drugiiej zakladce loot itd.

Suma moich lvl na koncie to 850 mam DLa 347 lvl przestałem grać w MU jak K2 zepsuło grę widzę teraz ze WebZen wziął s powrotem i gra się rozwija dodatkowo zmotywowali mnie tym iż za powrót do gry i do 31 sierpnia zaloguje się 14 razy do gry puzniej na stronie odchacze logowanie dostane set +14.

Jakbyś mógł bardziej łopatologicznie bo ustawiałem w tym bocie all możliwości i nie chodzi :( chyba że trzeba go jakoś odpalić ale jak save ostawień nic nie daje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wybierasz skille jakimi ma sie poslugiwac, ustawiasz range w jakims ma zabijac moby(taki+-) i tak samo z lootem zaznaczasz center position jezeli jestes na spocie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...