Witam
8 Lipca Bigpoint oglosil Open Beta swojej gry Drakensang Online. Gra jest bardzo ciekawa, i jak przez Przegladarke ma naprawde swietna grafike.
Jest to gra Hack'n'Slash/MMORPG w Otwartym swiecie i oraz Lochami (Dungeons).
Gra jest w wielu jezykach jak i Polskim
Napisano 08 sierpień 2011 - 22:06
Pani Kasia
Napisano 11 sierpień 2011 - 19:25
Gra ma ładną grafikę, ale nie oferuje nic ciekawego.
Nudne questy (przynieś,zabij,pogadaj). Monotonna walka z tymi samymi potworami tylko z inną nazwą. Jeśli szukasz dobrego hack'n' slash to polecam Hellbreed. Może nie po Polsku, ale to i tak według mnie najlepszy hack'n' slash via WWW.
Nudne questy (przynieś,zabij,pogadaj). Monotonna walka z tymi samymi potworami tylko z inną nazwą. Jeśli szukasz dobrego hack'n' slash to polecam Hellbreed. Może nie po Polsku, ale to i tak według mnie najlepszy hack'n' slash via WWW.

|Moderator World of Tanks|
Przenieś, z-warnuj, pozamykaj... Do usług ;)

Zbieram "lubitki"
Pomóż usunąć minusy ;)
Napisano 11 październik 2011 - 16:35
Tak grafika w tej grze jest fajna, ale ta gra jest żałosna, z 10 podejść robiłem do tej gry i nic z tego.. Ten hellbred gdyby miał przynajmniej taką grafikę(przyjemną dla oka) jak drakensang to było by świetnie, a to trochę tibią ten helbreed zalatuje..
Napisano 27 październik 2011 - 12:23
Gra cienka nie ma nic wspólnego z oryginałem [PC] - poza nazwą, bardzo kiepski system mobów [zwykle te same zmieniają się tylko lvle na innych planszach], gra nastawiona bardzo mocno na wyzysk finansowy-jak to bywa w innych grach tego producenta, i są często problemy z wypłacalnością gry w kwestii zakupu waluty gry, Nie polecam, często się wiesza, a w sytuacjach gdy gracz może coś fajnego zdobyć i osiągnąć-po prostu się wyłącza.Miałam to kilka razy.Poszłam do groty na I poziomie mając mniejszy lvl niż zakłada gra, ale dobrą broń i czary i dużo potek na mane i HP i już zabiłam bossa w krypcie i miałam zabrać rubin wart [u handlarza] 2000 waluty i bach, gra się wyłącza.
Tak samo miałam w tym miejscu 3 razy z rzędu.Ilekroć mogłam zdobyć coś cennego wyłączała mi się gra.Nie polecam jej - leci na kasę i ma cienką reputacje w moich oczach.
Tak samo miałam w tym miejscu 3 razy z rzędu.Ilekroć mogłam zdobyć coś cennego wyłączała mi się gra.Nie polecam jej - leci na kasę i ma cienką reputacje w moich oczach.
Użytkownik Sinwen edytował ten post 27 październik 2011 - 23:08

Czas odejść do prawdziwego świata!
Napisano 27 październik 2011 - 20:43
dokładnie zgadam się, sam w to grałem i dobiłem 17 lvl po czym mi się to znudziło..., powód wiadomo jaki 
Za mało rozbudowane, jakies wypady z pt itp na bossy itd, nudne, nic ciekawego, nie wiem czemu ale mi na cliencie sie wieszała
mimo że mam procek 2x2,8, 2gb ram i karte graficza nividie GT 220 1gb, wina napewno neta nie była bo o roznych porach grałem.
Za mało rozbudowane, jakies wypady z pt itp na bossy itd, nudne, nic ciekawego, nie wiem czemu ale mi na cliencie sie wieszała
mimo że mam procek 2x2,8, 2gb ram i karte graficza nividie GT 220 1gb, wina napewno neta nie była bo o roznych porach grałem.
Napisano 18 grudzień 2011 - 13:27
Czy są jakieś haki do tej gry bezpłatne? Jeżeli tak to bardzo proszę o podanie linku tylko nie typu sharecash bo z tego się nie da ściągać przynajmniej u mnie ; ))
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry