Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gra] Drakensang Online

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drakensang-Online_myGames-1.png

Witam

8 Lipca Bigpoint oglosil Open Beta swojej gry Drakensang Online. Gra jest bardzo ciekawa, i jak przez Przegladarke ma naprawde swietna grafike.

Jest to gra Hack'n'Slash/MMORPG w Otwartym swiecie i oraz Lochami (Dungeons).

Gra jest w wielu jezykach jak i Polskim

http://heredur.drakensang-online.com/user?lang=pl

Opublikowano

Gra ma ładną grafikę, ale nie oferuje nic ciekawego.

Nudne questy (przynieś,zabij,pogadaj). Monotonna walka z tymi samymi potworami tylko z inną nazwą. Jeśli szukasz dobrego hack'n' slash to polecam Hellbreed. Może nie po Polsku, ale to i tak według mnie najlepszy hack'n' slash via WWW.

Hellbred

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

• 1 miesiąc temu...
Uczeń
Opublikowano

Tak grafika w tej grze jest fajna, ale ta gra jest żałosna, z 10 podejść robiłem do tej gry i nic z tego.. Ten hellbred gdyby miał przynajmniej taką grafikę(przyjemną dla oka) jak drakensang to było by świetnie, a to trochę tibią ten helbreed zalatuje..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra cienka nie ma nic wspólnego z oryginałem [PC] - poza nazwą, bardzo kiepski system mobów [zwykle te same zmieniają się tylko lvle na innych planszach], gra nastawiona bardzo mocno na wyzysk finansowy-jak to bywa w innych grach tego producenta, i są często problemy z wypłacalnością gry w kwestii zakupu waluty gry, Nie polecam, często się wiesza, a w sytuacjach gdy gracz może coś fajnego zdobyć i osiągnąć-po prostu się wyłącza.Miałam to kilka razy.Poszłam do groty na I poziomie mając mniejszy lvl niż zakłada gra, ale dobrą broń i czary i dużo potek na mane i HP i już zabiłam bossa w krypcie i miałam zabrać rubin wart [u handlarza] 2000 waluty i bach, gra się wyłącza.

Tak samo miałam w tym miejscu 3 razy z rzędu.Ilekroć mogłam zdobyć coś cennego wyłączała mi się gra.Nie polecam jej - leci na kasę i ma cienką reputacje w moich oczach.

Specjalista
Opublikowano

dokładnie zgadam się, sam w to grałem i dobiłem 17 lvl po czym mi się to znudziło..., powód wiadomo jaki :)

Za mało rozbudowane, jakies wypady z pt itp na bossy itd, nudne, nic ciekawego, nie wiem czemu ale mi na cliencie sie wieszała

mimo że mam procek 2x2,8, 2gb ram i karte graficza nividie GT 220 1gb, wina napewno neta nie była bo o roznych porach grałem.

Opublikowano

Ja właśnie skończyłem w nią grać.Kupiłem za SMS a 1400 monet których nigdy nie dostałem.Kiedy zgłosiłem reklamacje wyparli się.Nie polecam.

21061439920302244447.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy są jakieś haki do tej gry bezpłatne? Jeżeli tak to bardzo proszę o podanie linku tylko nie typu sharecash bo z tego się nie da ściągać przynajmniej u mnie ; ))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No właśnie. może komuś już nie chce się w to grać ale czy istnieje chociaż jakiś bug. który pomaga w rozwijaniu postaci, expieniu ? obojętnie co ! ale ułatwia grę :>

Potem dobrze wejść na PVP i jechać wszystkich.

76561198034439306.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...