Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin5 s1 & s2

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli lubicie wydawać kasę na IS gdzie zasadniczo wszystko jest czego już nie ma w grze, to smiało, metin 5 jest na 1 miejscu. Czy on jest taki najlpeszy jak o osbie mówią, to wątpię. Ostatnio nasiliło się i namnorzyło kradzierzy szczególnie na s2 odkąd Seqq odszedł z teamu. Nie mam zamiaru opisywać tu wszystkiego, powiem tylko to co sam widziałem zanim kolejne forum metina 5 diabli wzieli bo przekroczyli transfer miesieczny. Ogromna liczba skarg na zaniedbania ze strony teamu, do tego jakis zartownis pod szyldem GM obrazal na ogolnym graczy a team sie tlumaczyl. Masa zaginionych itemków wprost po zakupie z IS z magazynu, zaginiecia obejmuja glownie drogie zbroje i bron i bony 6/7.Co chwila zmienia sie szata graficzna broni, ulepszenia tak samo.Niedawno 4 razy byly zabierane przez team graczom krysztaly bo byl podobno bug na nie, trzeba bylo czytac ich wypowiedzi na czacie forum;p Gina przedmioty z magazynow masowo ale nawet majac na to dowody team nie oddaje ich. Moim zdaniem za tym stoi ktos z teamu.Od miesiecy nie zmienilo sie nic w skladzie teamu -wybrano Notosa i MEssiego do teamu s2 po odejsciu Seqq w wyniku jakis spięć w łonie teamu.Od tego momentu praktycznie jest coraz gorzej. Nie było na święta prezentow od teamu dla graczy np w postaci 1500 SM jak to robil Seqq, ale obnizono koszta IS na czas świąt.W niedziele było kolejne off chyba ze 2 dni serwera 2, są ciągłe naprawy ale nikt graczom nie zwraca za to ze nie moga grac.Dawniej byly gratyfikacje w postaci darmowego expa np 4kk expa za przerwę czy wyłączenie serwera, ale to było w dobrych czasach M5. Teraz byle kto jest w teami i są tego efekty. Mówiąc o braku świerzości w teamie mam na mysli to, że nie ma nowych graczy z zew.Wybierają zawsze z kręgów starego teamu, brak różnorodności i jakości. Serwer jest beznadziejny obecnie. Od wielu miesięcy nie ma dropu niebiaśnkiej bizuterii butów ognistego ptaka czy nawet feniksa, nie ma tarcz na 61 lvl, słowem nie ma NIC. Dziwie sie że w ogóle ktoś tam jeszcze gra.Wbiłem 130 lvl i nie wiem co dalej.Do 150 nie ma gdzie expić, jedyny drop leci od x czasu z metkow na zombi 100 i 105 i nie ma innych map z dropem.Za wejscie na mape na 150 lvl mozna dostac bana jesli ma sie mniejszy lvl, bo nie zabezpieczono teleportacji mniejszych lvl na tą mape, wiec donosicielstwo kwitnie.Ale wiem z roznych wypowiedzi na forum, ze kolesiostwo tez tam kwitnie i mimo ze na jednych donoszą koledzy konfidentów o nizszych lvlach expia na 150. Wiec kumoterstwo na potęge. Bardzo jest widoczne kolesiostwo na forach gdzie gracze powoluja sie wrecz wprost na znajomosci z teamem. W Metinie 5 nie ma juz wlasciwie nic z metina 2 i jego tradycji.Ta gra to zwykła skarbonka na kase i do tego ryzykowna dla tych co tą kase tam wydają.

Jednym słowem serwery pod IS.

Tyle pozostało z 3 w tym roku forum metina 5, wczoraj jeszcze było.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: ::: ::: PRZEKROCZONY LIMIT TRANSFERU ::: ::: ::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ta strona jest niedost�pna gdy� przekroczony zosta� jej miesi�czny limit transferu. Aby powi�kszy� limit oraz uaktywni� stron� zmie� pakiet serwera na wy�szy (w panelu u�ytkownika). W razie pyta� prosimy o kontakt:
http://www.ProSerwer.pl

21061439920302244447.png

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja już również nie polecam tego serwera, ale Wy możecie dyskutować. Zrobiłem dla domkissa dużo, a on mnie za nic wyrzucił - jego sprawa.

Saconowi dałem skrypty przeciwko atakom, udało się, nie atakują ich i zerwał kontakt. Serwer pod IS, admini nie ogarniają, DNO.

Opublikowano

Heh. Pamiętam tego serwa jak startował w 2010 roku : ) , już na początku września waliłem z sferki 98k : >>>

ps. Pamięta może ktoś takich graczy jak : DajBuziaka , Cebul , Damianek , Naste , SEMI44 ?

Opublikowano

Serwer jedno wielkie gówno, grałem tam kiedyś pod nickiem SweetNoise lub ZeroXeMox, również byłem Moderatorem na forum.. Kiedyś było fajnie, jak nie było epików, tylko baron to najlepsza broń była.. Ech ..

2n87xgl.jpg

: )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

te serwy są tak dziwne, że najpierw mnie wciągają, a po 1 miesiącu zadaję sobie pytanie "po ch*j tam grałem?!!"

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja już sobie odpuściłem sobie ten serwer i radze innym bo to strata czasu i pieniędzy he

.

gcyg2.png.

Opublikowano

Witam wszystkich widzę że dobrze znacie

Team MT5 więc chyba nie muszę się przedstawiać.

Dobra to czas bym może ja sie wypowiedział

hmmm Głowa mnie rozbolała od waszych wypowiedzi no ale cóż

krytyka musi być to jest normalne ja już sie przyzwyczaiłem do tego.

Widze że dużo rozmawiacie o Notosie saconie domkisie

ale mam pytanie czy oni sa na s1 czy oni wam pomagaja

czy wy wiecie wogóle kto sie zajmuje s1 ??

widze że macie bardzo duzo do powiedzenia na temat S1 a nawet nie wiecie

kto jest w Team S1 - to jest super.

Piszecie że team z s1 wam nie pomaga że czekacie na odp: nawet do 2 dni

powiem wam tak my nie siedzimy 24 / 24 h przy kompie

ale co was to obchodzi że mamy prace rodzinny i dodatkowo prace w domu

wystarczy że zaloguje sie na forum i juz po 2 dniach jest skrzynka zapchana

a wiekszość wiadomości od was jest taka

dasz mi cos prosze.

zmienisz mi NICK .buzka

jak sie robi olimpa powiedz

okradli mnie

itp:

mogę tu wymieniac bez końca

Ja nie opisuje na takie wiadomości i jeśli gracie na s1 juz około 2 lat

to chyba wiecie o tym.

W grze jest tak samo tylko oblokujesz szept i jest spam na pół ekranu

a tylko 10% z tych wiadomości potrzebuje pomocy

ale zanim sie tam dokopiesz to gracz juz ci pisze ale hu nie gm co za team nie pomaga , Jak chcesz mu odpisac po nawet 20min.

to juz gracz nie jest zalogowany tak wiem to my wolno pracujemy.

Jęśli ktoś mi powie że Team z S1 NIE POMAGA to niech idzie w Niedziele do Kościoła.

Dużo Piszecie że serwer jest pod IS ja chcem zobaczyć serwer

bez IS ciekaw czy taki jest hmm .

Ja was pozdrawiam i Życzę wam znaleść dopasowaną gre pod was.

Dodam jeszcze że jakbyś się starał to i tak ktoś się znajdzie komu coś nie podpasuje

Szkoda że niema takiego postu że [sGM]Tomasz wraz z B3LiaL zrobili coś.

Pewnie ci co grają wiedzą oczym pisze.

OK koncze temat i Pozdrawiam

do zobaczenia .

Opublikowano

Wytłumaczycie mi na cholerę piszecie posty na zapowiedzi serwera, który wystartował prawie rok temu? Przez takich ludzi jak wy, te starocie idą w górę i serwery, które naprawdę dopiero powstaną trzeba znowu odkopywać...

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Aha, to już wiem co tak długo nie włączają, mam nadzieję że jakiegoś backupa mięli <haha> ;]

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

To nie jest nienawiść GM Belial, ale inna forma motywacji - dla was. Jeżeli zależy teamowi tak jak Tobie na sprawności obu serwerów to oczywiście Metin 5 wróci do swojej świetności, i znów Domikss będzie zarabiał 8 k PLN miesięcznie, ale szczerze w to wątpię - szczególnie przy obecnym składzie teamu s 2. Może gdybyś się sklonował i zajął miejsce M i N to może s 2 ozyskałoby swoją chwałe z przed roku. Prawda świeci w ciemności i czasami zdarzają się ludzie tacy jak ja, dzięki którym ci którzy zboczyli z drogi odnajdują ją.Pisanie prawdy jest przyjemności mówienie jej nie zawsze a prawda obroni się sama. A tak nawiasem mówiąc czemu nie pojawiłeś się tu wcześniej?

Ja nie nie nawidze M5, po prostu motywuję was do większego wysiłku. Serwery privy padają jak muchy.

Venetić

21061439920302244447.png

Opublikowano

To, że stworzyłem wtedy dyskusję nie znaczy, że polecam ten serwer, dlatego nie spamujcie mi na PW!

W tamtym czasie oferowali mi miejsce w teamie... gdy im zrobiłem kilka rzeczy nagle kontakt się urwał, tak jak na kilku innych.

Przez takie składy zakończyłem (zapewne na zawsze) tworzenie serwerów i innych takich.

Co tu mówić więcej. Metin5 to "coś" stworzone pod Item Shop. Za kasę z itemów, domkis kupił kilka komputerów, tablety, komórki, meble oraz na koniec nowiutkie Audi.

Tak się ułożyło mu. =/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Domiks miał w chuj farta tworząc akurat w tym czasie metin5 , mało było wtedy serwerów takiego typu , zawsze ten serwer był gównem , 100% pod is w 2010 roku żeby móc mieć epika trzeba było pakować w is 6/7 bon only is , hwang to samo . Pewnie do teraz się to nie zmieniło. Chociaż w 2010r. nikt nie zwracał uwagi na serwer pod is bo i tak serwer był bardzo dobry ; )

- grał ktoś wgl. na metin5 w tamtych czasach?
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Usuwają Metin5A.

Od nowa całe eq robić to juz przesada.

Najbardziej mnie obraziło wylanie Tomasza.

On tutaj najdłużej (nie licząc Domkisa i Sacona) był w Teamie.

Widać że serwer lada dzień upadnie. Po co się znęcać jak już nie ma szans??

rpahaelll.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Teraz odkopie tą gównianą dyskusję, zapewne wyrwę warna, albo bana ale chuj tam.

http://s1.metin5.com.pl/
http://s2.metin5.com.pl/

Domkiss'a nie ma , reszty starego team też...
Cały czas go nowy team naprawia pomimo hejtów na Metina5 uratują go, dobranoc.

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Teraz odkopie tą gównianą dyskusję, zapewne wyrwę warna, albo bana ale chuj tam.

http://s1.metin5.com.pl/

http://s2.metin5.com.pl/

Domkiss'a nie ma , reszty starego team też...

Cały czas go nowy team naprawia pomimo hejtów na Metina5 uratują go, dobranoc.

Ciekaw jestem jak. Także warna dostanę za odkop, ale co mi to szkodzi.

Wczoraj nasz kochany [HA]sID sprzedał rangę na TS'ie 11 latkowi. Ciekaw jestem co ciekawego teraz sprzeda.

call of duty zombies GIF by Omaze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...