Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Free VPN, czyli szybki sposób na smocze monety

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co 20 minut jest nowe hasło...

USA VPN Account: vpnu Password: hnqq (Free trial account gets offline every 20 minutes, 9 nodes, 68 USA IPs)

Opublikowano
Oczywiście po tym czasie znów można się połączyć. Wtedy należy ponownie wejść na stronę podaną wyżej i skopiować nowe hasło, ponieważ jest ono zmieniane co 20min.

Widzę, że jeszcze czytać ze zrozumieniem nie potrafisz

http://www.flyvpn.com/freetrial

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

dobra i tak nie moge nawet uzywac konta w metin2...

wlaczam FlyVPN loguje sie , potem na strone wchodze i nie moge sie zalogowac...

podaje poprawne haslo i login i gowno...

reklama

Opublikowano

Niech ktos napiszę listę pewnych reklam.... bo nie lubie takich loterii w stylu może dojdzie może nie... ten kto się w to bapi niech poda nazwy reklam albo zrobi ss-y...tak będzie łatwiej zmiescić się w 20 minut z więkrzą ilosicią reklam.

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

dołączam się do pana UP, ja wypełniam wszystkie raz przyjdzie 3sm raz 15sm czasami nic i sam nie wiem które działają.

Wklejcie te pewniaki !

Opublikowano

Okej trochę jestem w tych sprawach zielony dlatego proszę o pomoc :

1. Jak rozpoznam że mam już IP zmienione ??

2. E-mail normaLNIE PODAJECIE SWOJ CZY JAK? JA PODALEM SWOJ ALE NIE WIEM, BO ZA BARDZO NIE UMIEM WYPEŁNIĄC TYCH REKLAM ;P

3. I czy jakoś oni mogą okraśc konto? no bo wkońcu logujesz się na metin2.pl przez ten program

Proszę o pomoc i najlepiej żeby ktoś podrzucił kilka nazwisk imion zip code itp.;p beda +/- Musze mieć SM bo teraz u mnie trudna sytuacja i nie mam kasy na SM ;/

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

aha ok a to przez super rewards sie robi czy sponspor pay? dzieki - masz

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

aha jeszcze jedno pytanko bo ja w superewards nie mam żadnych ofert.. ani free ani nie free ;d

@edit dobra poddaje się nie umiem tych reklam wypełniać ... ale i tak dzięki za fatygę innym może bedzie działać masz - hex

Opublikowano

nie przychodza bo pizdy jestescie i nie potraficie 3h zabawy i mam 1530 SM okolo troche poszlo i zostalo kolo 800, pizda nie zawodnik troche IQ dajcie od siebie

zbyt duża sygna

Opublikowano

Kurde, chłopie, dzięki Ci! Jedyny dla mnie działający sposób z reklamami; inne mi nie działają ;D

Jak na razie 2 razy po pół godzinki i 12 Sm, może więcej dojdzie ;>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdy próbuje się połączyć wyskakuje mi takie coś 76180346.jpg

Mam Win 7 64 bity

Będą + lub - za pomoc.

Mam to samo też win 7 64bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...