Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Nie Zostać Złapanym Przez Gm'A Na Fb

Gość Vesth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Według mnie bardzo dobry tut ale trzeba poprawic pare rzeczy masz +

Hmm to napisz to dopisze ;)

za dużo takich tematów jest tyle sie ich naczytałem

Tak wiem ;/ tez sie ich wielu naczytałem ;/ ale zebrałem wszystko w jedna całość ;) chociaż wiele rzeczy sam wymyśliłem ;p

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

calkiem niezle, bedzie lubie to (o ile juz nie bylo),

widzialem kiedys na jakims bocie opcje z odpisywaniem na szept (10 pozycji odpisujacych po kolei)

takie cos by sie przydalo, i gdyby mozna bylo odpisywac do konkretnej postaci.

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam przed chwilą miałem przypał z GM. Puściłem 2 fishboty obok siebie koło rybaka i po chwili zauważyłem jak GM pisze do moich postaci i napisał:

GM: Witam

Ja: Witam

GM: Czemu tak późno odpisałeś?

Ja1: Bo byłem zajęty Ja2 Bo łowiłem (śmiech na sali ale nie wiedziałem co napisać)

GM: Jak pisze GM trzeba odpowiadać (coś takiego nie pamiętam)

Ja1 Przepraszam więcej się to nie powtórzy Ja2 Dobrze

I poszedł dalej do innych osób, jak myślicie dostane bana ? Jak by dał bana to dostałbym odrazu czy po jakimś czasie ? Help

Opublikowano

ahhh lubicie bawić się w górników prawda ;)

@up jakbyś mial dostac bana to trwalo by to max 5 min, tylko uwazaj bo teraz bd bardziej sprawdzany

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A i jeszcze 1 jak np pójde do kolegi włącze fb dostane bana bo nie odpisywałem to co mam napisać ?? na odwołaniu

Opublikowano

Nic że jesteś zjebem który łowił na fb. A jak myślisz po co pisać odwołanie jak wiadome że masz bana za fb, to graniczy z logicznym myśleniem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

dobra po 1 nie kazdy fb lowi ci w teksturach.

po 2 jezeli chcecie lowic rybki to wiadome ze jezeli odpalacie np na 15 kont to nie all konta w tym samym miesjcu i na tym samym ch.

3 nigdy nie blokuj szeptu tylko odpisuj monotonnie

4 jezeli lowisz rybki nie dawaj ich w handlu na shopa tylko np wyrzucaj albo wystawiaj shopka.

5 potem jak masz kase kupujesz item.(np ebo 9 za przypuscmy 30kk nie wiem jak na innych serwach)

potem wyrzucasz sobie na ziemie lapiesz glownym kontem i sie cieeszysz.

Opublikowano

Ja mam lepszy sposób. ;) Posiadam na jedym serwerze dużo kont z lv 30+, zapraszam je wszystkie do jednej gildi, potem ide nimi na jakies miejsce w m1 (Tam gdzie nie ma dużo osób, muszą być na tym samym CH). Przeglądam sobie MPCForum mając włączonego Metina i widze czy ktoś przychodzi. Jak przyjdzie to piszę że łowimy sobie z gildią. :)

Opublikowano

ja dzisiaj na sg tylko zaczalem lowic i od razu ga na pw pisze :D

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Ja znam lepszy sposób jeżeli nie musisz mieć kamery przybliżonej nad głową to włączasz jakiś program do nagrywania i idziesz spać...

Jeżeli dostaniesz bana to możesz się odwołać bo wiesz w co się zmieniał gm i tyle...

Albo w takim fb co musisz mieć nad głową kamerę to dajesz kawałek za sb i powinieneś widzieć ...

Cała magia.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

6. pamiętaj . Gdy napisze do ciebie gm i zapyta w co sie zmieniał ..

Odpisz ze nie widziałeś bo miałeś przybliżoną kamere

Genialne, hahaha .

Lajkk .

Roventiuss
212528fc17.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...