Pani Kasia
Napisano 08 marzec 2011 - 11:19
heh trzeba robić exp botowy nick ponieważ krążą legendy że gm nie banuje exp botowych nicków ponieważ się dublują jak się je zbanuje... dawano dawno temu i żyli długo i szczęśliwie... Ja wolę chyba mieć normalny nick i już. Tylko chciałbym mieć jakiś sposób na afkowanie....
Napisano 12 marzec 2011 - 12:59
a jak myślicie? bardzo ryzykowne jest wystawiać boty o 1 w nocy i zgarniać je o 6 rano? przecież GM też musi czasem spać
chyba nie myślą tylko o tym, żeby wstać w nocy i łapać Fishboty
bo cały czas gapić się jak łowią mi te fishboty to się może znudzić, a poza tym miło by było się obudzić rano z pewną ilością małży:) a może znacie jakiś sposób na to żeby gra dawała jakiś znak jak sie pojawia GM czy ktos w poblizu. Kiedys w jakiejś grze mmo kolega napisał skrypt: kiedy pojawiał się test afk włączała się np określona piosenka czy dźwięk. Jakby było coś takiego, że idziemy sobie w odludne miejsce na ryby i łowimy botami i jak się pojawia GM albo jakiś ludek to się uruchamia skrypt i puszcza głośno muzykę, żeby cię zawiadomić. Jakis radar albo coś. Może już coś takiego istnieje?
Gość_Vesth_*
Napisano 24 marzec 2011 - 15:02
Gość_Vesth_*
hmm jak się do cb przeteleportuje to będzie tak przecież ze mu się będzie ładować a to tak jakby się tam zalogował
czyli jak się tam lognie do ciebie w skale to go lognie od razu i za dużo to nie zobaczy
hmm wiec najlepiej znajdź takie miejsce żeby na minimapce nie było widać
Gość_Vesth_*
Napisano 06 kwiecień 2011 - 14:00
Gość_Vesth_*
Cytat
Według mnie bardzo dobry tut ale trzeba poprawic pare rzeczy masz +
Hmm to napisz to dopisze
Cytat
za dużo takich tematów jest tyle sie ich naczytałem
Tak wiem ;/ tez sie ich wielu naczytałem ;/ ale zebrałem wszystko w jedna całość
Napisano 05 listopad 2011 - 11:21
calkiem niezle, bedzie lubie to (o ile juz nie bylo),
widzialem kiedys na jakims bocie opcje z odpisywaniem na szept (10 pozycji odpisujacych po kolei)
takie cos by sie przydalo, i gdyby mozna bylo odpisywac do konkretnej postaci.
widzialem kiedys na jakims bocie opcje z odpisywaniem na szept (10 pozycji odpisujacych po kolei)
takie cos by sie przydalo, i gdyby mozna bylo odpisywac do konkretnej postaci.

Jak stworzyć serwerowego kox'a w szybki i przyjemny sposób?
Szybki, efektywny i przyjemny exp daggerem.
Spis poradników nt. expa i zarobku.
Dam ninje daggera 70lv (m9, m8, m8, m1, poli G1, jezyki m1)
+ buffa 54lv (m2, m1, 17) obydwie postacie z eq
(dzwonek 12 int, siamki +9 3x kd +4, buty, bransa +1,5k hp, kolcza +9,
wisiorek +1k hp, reszta podstawowa do expa / pvp)
za eq na metin2.sg WIECEJ INFO PW.
Napisano 18 luty 2012 - 17:06
Witam przed chwilą miałem przypał z GM. Puściłem 2 fishboty obok siebie koło rybaka i po chwili zauważyłem jak GM pisze do moich postaci i napisał:
GM: Witam
Ja: Witam
GM: Czemu tak późno odpisałeś?
Ja1: Bo byłem zajęty Ja2 Bo łowiłem (śmiech na sali ale nie wiedziałem co napisać)
GM: Jak pisze GM trzeba odpowiadać (coś takiego nie pamiętam)
Ja1 Przepraszam więcej się to nie powtórzy Ja2 Dobrze
I poszedł dalej do innych osób, jak myślicie dostane bana ? Jak by dał bana to dostałbym odrazu czy po jakimś czasie ? Help
GM: Witam
Ja: Witam
GM: Czemu tak późno odpisałeś?
Ja1: Bo byłem zajęty Ja2 Bo łowiłem (śmiech na sali ale nie wiedziałem co napisać)
GM: Jak pisze GM trzeba odpowiadać (coś takiego nie pamiętam)
Ja1 Przepraszam więcej się to nie powtórzy Ja2 Dobrze
I poszedł dalej do innych osób, jak myślicie dostane bana ? Jak by dał bana to dostałbym odrazu czy po jakimś czasie ? Help
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry