Witam, posiadam peta orka ( gram striderem ) i wymaxowalem u niego pasyw do obrony, czy to dobrze czy zle ? bijac ja przyjmuje na siebie potwory, on tylko bije wiec po co mu def ? dalem bo przeczytalem ze sie przyda . . . wiec sie pytam d czego ? jest jakis sposob zeby tankowac orkiem ? jak tak to jaki, moze def potrzebny mu jest do czegos innego ? prosze o szybka odp pozrawiam.
Pani Kasia
Napisano 24 wrzesień 2010 - 13:17
tak jak up
kup high lvl orc i daj mu lepsze eq , bo nie ma sposoby by słabszy od ciebie orc tankował (chyba
)
kup high lvl orc i daj mu lepsze eq , bo nie ma sposoby by słabszy od ciebie orc tankował (chyba
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Pani Kasia
Napisano 07 październik 2010 - 12:09
Zgadzam sie, ale przeciez jednosc orka daje 66 defa fizycznego... takze dobic 45 orkowi i wszystkie pp rozdac na jednosc i pasywne defa... Takie jest moje zdanie, jesli pomoglem prosze o +
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry