Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam peta orka ( gram striderem ) i wymaxowalem u niego pasyw do obrony, czy to dobrze czy zle ? bijac ja przyjmuje na siebie potwory, on tylko bije wiec po co mu def ? dalem bo przeczytalem ze sie przyda . . . wiec sie pytam d czego ? jest jakis sposob zeby tankowac orkiem ? jak tak to jaki, moze def potrzebny mu jest do czegos innego ? prosze o szybka odp pozrawiam.

Opublikowano

No dajesz orcowi skille pasive: p atk i def.

Lub poprostu kupujesz orca z wiekszym lvlem od Ciebie , jezeli masz pieniadze i on tankuje

@Edit: mozesz tez dac mu eq; najlepsze dla orca jest: armor warrior + 2handed mace/axe

X_SzITIaTa_X.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak jak up

kup high lvl orc i daj mu lepsze eq , bo nie ma sposoby by słabszy od ciebie orc tankował (chyba xD)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam sie, ale przeciez jednosc orka daje 66 defa fizycznego... takze dobic 45 orkowi i wszystkie pp rozdac na jednosc i pasywne defa... Takie jest moje zdanie, jesli pomoglem prosze o +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem?? Daj +. Nie pomogłem?? Też daj;P