Witam , Chciał bym aby ktoś dał mi tuta , jak grac na prywatnych serwerach w mu online . Z gory thx . ^^
Pani Kasia
Napisano 22 czerwiec 2010 - 11:32
Napisano 29 czerwiec 2010 - 03:58
Pobierasz odpowiednią wersję gry którą wymaga serwer, wklejasz do niej launchera i grasz.
Napisano 30 lipiec 2010 - 12:12
Każdy priv ma swój klient, nie ma tak jak w metina, że wklejasz spolszczenie, więc musisz znaleźć stronę serwera, który Cię interesuje, potem ściągnąć klienta z działu download, zainstalować zrobić konto, zalogować się wybrać postać, wpisać w google tutoriale do MU, i grać powoli
. Po 400lv nie można expić na forum się resa robi za Zen, czyli złoto.

Napisano 31 lipiec 2010 - 04:23
Użytkownik ElectroS dnia 30 lipiec 2010 - 12:12 napisał
Każdy priv ma swój klient, nie ma tak jak w metina, że wklejasz spolszczenie, więc musisz znaleźć stronę serwera, który Cię interesuje, potem ściągnąć klienta z działu download, zainstalować zrobić konto, zalogować się wybrać postać, wpisać w google tutoriale do MU, i grać powoli
. Po 400lv nie można expić na forum się resa robi za Zen, czyli złoto.
W MU grałem około 3 lata temu, wtedy były wersje typu 97d czy coś takiego, nikt nic nie edytował, nie było własnych klientów tylko wklejało się launchera i ogień.
Napisano 01 sierpień 2010 - 01:16
tutoriale do MU
I bez tego można grać najlepiej na początku znaleźć sobie dobrą gildie, w której ludzie wszystko wytłumaczą. Ja się tak uczyłem jak zaczynałem grać w mu kilka lat temu ;p
Po 400lv nie można expić na forum się resa robi za Zen, czyli złoto.
I po co od razu wprowadzasz gracza w błąd.
Po pierwsze można expić jeżeli nie jeset ograniczenie że po 400 lvlu exp nie leci przykładem serwer open mu. A także istnije coś takiego jak master lvl i wbijając 400lvl expimy dalej bijąc master lvl przykładem Arieth mu (nebo).
Po drugie nie na każdym serwerze płacimy za rr i nie na każdym robimy to na forum na niektórych serwerach robi się to automatycznie (osobiście tego nie lubie) przykładem serwer Invaders.
To tyle i sory ale lobię się czepiać
I po co od razu wprowadzasz gracza w błąd.
Po pierwsze można expić jeżeli nie jeset ograniczenie że po 400 lvlu exp nie leci przykładem serwer open mu. A także istnije coś takiego jak master lvl i wbijając 400lvl expimy dalej bijąc master lvl przykładem Arieth mu (nebo).
Po drugie nie na każdym serwerze płacimy za rr i nie na każdym robimy to na forum na niektórych serwerach robi się to automatycznie (osobiście tego nie lubie) przykładem serwer Invaders.
To tyle i sory ale lobię się czepiać
Daj minusa to dam Ci plusa :)
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry