Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Grać Na Prywatnych Serwerach .

Kakushi

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A jeżeli chodzi ci o cel to jest nim zebranie najlepszego seta najlepiej exc acc i wbicia full statow :P

Irytująca pomarańcza

Daj minusa to dam Ci plusa :)

Opublikowano

Każdy priv ma swój klient, nie ma tak jak w metina, że wklejasz spolszczenie, więc musisz znaleźć stronę serwera, który Cię interesuje, potem ściągnąć klienta z działu download, zainstalować zrobić konto, zalogować się wybrać postać, wpisać w google tutoriale do MU, i grać powoli :D. Po 400lv nie można expić na forum się resa robi za Zen, czyli złoto.

54050393129090175898.png

Opublikowano

ElectroS oj nie zgodzę się... Jeśli są takie same wersje to wystarczy patch :)

Opublikowano

Każdy priv ma swój klient, nie ma tak jak w metina, że wklejasz spolszczenie, więc musisz znaleźć stronę serwera, który Cię interesuje, potem ściągnąć klienta z działu download, zainstalować zrobić konto, zalogować się wybrać postać, wpisać w google tutoriale do MU, i grać powoli :D. Po 400lv nie można expić na forum się resa robi za Zen, czyli złoto.

W MU grałem około 3 lata temu, wtedy były wersje typu 97d czy coś takiego, nikt nic nie edytował, nie było własnych klientów tylko wklejało się launchera i ogień.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

tutoriale do MU

I bez tego można grać najlepiej na początku znaleźć sobie dobrą gildie, w której ludzie wszystko wytłumaczą. Ja się tak uczyłem jak zaczynałem grać w mu kilka lat temu ;p

Po 400lv nie można expić na forum się resa robi za Zen, czyli złoto.

I po co od razu wprowadzasz gracza w błąd.

Po pierwsze można expić jeżeli nie jeset ograniczenie że po 400 lvlu exp nie leci przykładem serwer open mu. A także istnije coś takiego jak master lvl i wbijając 400lvl expimy dalej bijąc master lvl przykładem Arieth mu (nebo).

Po drugie nie na każdym serwerze płacimy za rr i nie na każdym robimy to na forum na niektórych serwerach robi się to automatycznie (osobiście tego nie lubie) przykładem serwer Invaders.

To tyle i sory ale lobię się czepiać xD

Edit moim zdaniem temat można już zamknąć.

Irytująca pomarańcza

Daj minusa to dam Ci plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...