Mam problem. Mam taki sam problem co inni. Chodzi mi o wieszanie się klienta.
Kroki które podjełem:
1. Przeinstalowałem - Brak Efektu
2. Inny DirectX 11 - Brak Efektu
3.DirectX 10 - Brak Efektu
Więc mi powiedzcie co mam tera robić. Powiem jeszcze, że kiedyś już grałem w Mu Online lecz mi się nie wieszało.
Mój komp:
DirectX - 10
RAM - 768
Procesor - AMD Athlon, 2.0Ghz
Windows - 7
Pani Kasia
Napisano 08 sierpień 2010 - 23:04
Napisano 11 sierpień 2010 - 05:17
Napisano 28 styczeń 2011 - 23:56
Użytkownik lodi dnia 26 listopad 2007 - 22:20 napisał
Cheat Master v.2.0 - Najnowsza wersja CM. Po pobraniu cheata należy go . Opis wszystkich funkcji, ustawień, komend oraz najczęściej spotykane problemy znajdują się w dziale .
CM_v2_0.zipHistoria wersji:Instrukcja:1. Uruchom CheatMaster.exe.2. Jeżeli nie masz zainstalowanego loopbacka kliknij na Install Loopback i poczekaj kilka minut aż loopback się zainstaluje.2. Ustaw według własnych upodobań wszelkie funkcje lub pozostaw je domyślne. Opis większości funkcji znajduje się TUTAJ.3. Kliknij na Start Proxy (zakładka General) a następnie Start Server aby rozpocząć oczekiwanie na połączenie klienta.4. Kliknij na Launch MU aby uruchomić grę.Skróty klawiszowe minimizera:F9 - Schowanie okna gry do paska.F10 - Auto Skill On/OffF11 - Auto Loot On/OffSkróty klawiszowe funkcji MapView:Numpad 5 - Telepotacja postaci na aktualną pozycję.Numpad 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9 - Przesuwanie widoku kamery w danym kierunku.Gdzie jest funkcja GodMode?- Pod komendą %godmodeWszelkie pytania, sugestię, problemy oraz bugi proszę pisać w nowym temacie.
Pani Kasia
Napisano 21 marzec 2011 - 20:46
Sam miałem taki problem...
Szukałem wszędzie i nic ...
Dopiero kiedy producent mojej karty graficznej wydał nowe sterowniki pod windowsa 7 i je zainstalowałem, gra mi się odwiesiła...
Innego sposobu nie ma ...
ZAMYKAM
Szukałem wszędzie i nic ...
Dopiero kiedy producent mojej karty graficznej wydał nowe sterowniki pod windowsa 7 i je zainstalowałem, gra mi się odwiesiła...
Innego sposobu nie ma ...
ZAMYKAM
Człowiek jest kotem ^ ^
http://www.youtube.com/watch?v=aVvqFqITYlY
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry