brak scana : <
xxxxxxxxxxx
Pani Kasia
Napisano 19 październik 2010 - 13:57
Nie działa mi nawet z tym /install w CMD .. mam Windowsa 7 64-bit wszystko robię jak na wideo, a folder się nie pojawia na pulpicie....
Napisano 11 listopad 2010 - 18:15
filmik można sobie zmontować niezależnie od tego czy działa czy nie, dlatego zamiast filmiku jest demo do pobrania działające 10 min. Więc każdy może sobie sam sprawdzić czy działa i jak działa.
Tylko trzeba czytać co jest napisane w bocie. Wszystkie informacje odnośnie uruchomienia są na pierwszej zakładce w bocie.
I to co najważniejsze działa tylko na 64 Bit Windowsie. Na 32 nie działa :/
Tylko trzeba czytać co jest napisane w bocie. Wszystkie informacje odnośnie uruchomienia są na pierwszej zakładce w bocie.
I to co najważniejsze działa tylko na 64 Bit Windowsie. Na 32 nie działa :/
Napisano 21 listopad 2010 - 01:08
Na jakiej podstawie sądzisz że to wirus? Masz jakieś dowody? Bo ja mam dowody że to nie jest wirus wystarczy plik przeskanować na stronie.
strona skanuje plik 43 antyvirusami.
Qes Jak nie wiem czy działa to się nie wypowiadaj. Bot wciąż działa i myślę że będzie długo dział. Tylko trzeba mieć Win 64 Bit. U mnie i u paru innych osób które mają tego bota nie słyszałem by były jakieś problemy z jego działaniem .
strona skanuje plik 43 antyvirusami.
Qes Jak nie wiem czy działa to się nie wypowiadaj. Bot wciąż działa i myślę że będzie długo dział. Tylko trzeba mieć Win 64 Bit. U mnie i u paru innych osób które mają tego bota nie słyszałem by były jakieś problemy z jego działaniem .
Napisano 29 grudzień 2010 - 20:48
Hmm pytanie czy działa
Jeżeli działa to zapraszam do przeczytania funkcji bota.
Etc. Sam bije
Etc. Sam bije
Napisano 30 grudzień 2010 - 15:23
Nie jestem pewien,ale to jest chyba programik ,który właśnie klika przyciski w grze,żeby sam atakował. [Chyba]
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
Do góry