Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka - double click

HyperVTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam myszke logitech g300 i jak ustawiam double click na przycisk boczny i w profilu żeby w minecraft działał to jak naciskam to dalej jedne click robi

co zrobić żeby klikało dwa razy? bo kupiłem specjalnie żeby działało.

z

Opublikowano

Sam mam double click więc nie widzę zmiany machniesz mieczem raz ale podczas pvp ma to znaczenie może tego nie widzisz ale szybciej mu hp ciachasz z double .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Zgadza się, gdybyś przypisał przycisk double jako prawy to byś widział, że stawiasz dwa klocki zamiast jednego. W praktyce działa, a co najgorsze że to jest legalny cheat, jak ktoś nie ma takiej myszki to ma pecha xD

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Minecraft ma ustawionego takiego cooldowna miedzy klikaniem i mozliwie ze przez to nie dziala. Mozna to na przykladzie stawiania bloków zobaczyć.

cover.png?dl=0

Opublikowano

Jeśli chcesz, to odezwij się na priv. 

Ogólnie dubble clickera do MC ustawiamy w XOSCAR. Ja mam obecnie ustawienia takie, które lekko lagują MC, ale skuteczność jest zadziwiająca.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Tania nawet ;D A ja nie potrzebnie użeram się z bezprzewodową. Design fajny, ale te baterie ;\

Bynajmniej jak grywałem na czasach bety to 2x click działał, możliwe że wprowadzili ku temu zabezpieczenia, tak chyba większość gier ma. Przykładowo CS i pistolet xD  (Pistolet-karabin xD)

Opublikowano

@up Bynajmniej =/= przynajmniej

@Topic:

Animacja przy double clicku wygląda jak jedno machnięcie. Możesz sprawdzić czy działa poprawnie stojąc w strefie non-pvp (z WorldGuarda) i bijąc kogoś.

Opublikowano

A co myslicie o myszce A4Tech xl-740k czy ona takze posiada double click lub tripple click

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Znam tą myszkę, posiada przycisk potrójnego kliku tzw "x3 fire". Osobiście jej nie polecam, gdyż pocą się od niej często dłonie, i oba przyciski (lewy jak i prawy) są dosyć głośne. No i ta cena. No ale to kwestia gustu. Myszka A4Tech Bloody v7 jest bardziej polecana z tego co zauważyłem. Też myśle że kupie ją i zamienie, bo bezprzewodowe najlepszymi nie są.

Opublikowano

A nw mi sie nie poca dlonie jak siedze po 8-10h przy kompie mojm zdaniem nie warto kupywac osobno tej myszki poniewasz jest to nie oplacalne ale gdy juz wchodzi w gre zestaw mysz, klawa, podkladka anty poslizgowa to powiem szczerze ze warto ja takowy zestawik kupilem za 160zl a klawe mam G800 podkladka nostroma i wszystko ladnie dziala

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Nie Offtopuj. Powiem Tobie że taki przycisk przydaje się w większości gier. Przykładowo gdy w age of empires masz tworzyć dużo jakiś jednostek. Lepiej kliknąć raz i zrobić coś dwa lub trzy razy niż klikać bez sensu.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Double click w minecrafcie działa jako jedno kliknięcie ale zadaje podwójne obrażenia mieczem

Opublikowano

spróbuj zniszczyć na creativie ziemie double clickiem to zobaczysz różnicę ;D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...