Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz super serwera z super administracją dobrze trafiłeś

PanZabijak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym polecić serwer guerra-world jest to serwer medium z nutką harda.Wiele osób pomyśli kolejny medium ale nudy,żal itp NIE PRAWDA !!!!!Jest to serwer z wieloma misjami np polowanie i ciekawymi rzeczami.Administracja odpisuje na każde pytanie organizuje ox.zuo dziś o 20;00 był ox potem zuo.Jest to serwer który wystartował bez problemów beż żadnych ataków Ddos więc masz pewność że serwer długo postoi.Na serwerze jest 0 bugów a administracja stara się i poprawia problemy np zmienia ceny daje większy drop yang jednym słowem POLECAM już więcej nie będe pisał najlepiej wejdź i zobacz a obiecuje że zostaniesz na długo.Bo jedyny minus serwera to mała ilość graczy więc jeżeli przyjdziecie to serwer będzie jeszcze lepszy tak więc czekam ja i wszyscy na was.

Niektórych może zmartwić mała ilość yang na początku ale po wbiciu 30+ masz ponad 20kk i możesz sobie pozwolić na wszystko więc polecam i czekam na was.

PS:Prosze o nie usuwanie tego tematu

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Jesteś bardzo przekonany w tym co mówisz a ja szukam serwera z zaufaną administracją, bo mam dość bug na bug i kłótnie pomiędzy Adminami i serwerami.

Sprawdzę ten serwer i mam nadzieje że nie zawiodą twoje słowa ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Jesteś bardzo przekonany w tym co mówisz a ja szukam serwera z zaufaną administracją, bo mam dość bug na bug i kłótnie pomiędzy Adminami i serwerami.

Sprawdzę ten serwer i mam nadzieje że nie zawiodą twoje słowa ;)

Mam nawet rozmowe z adminem który odpisuje co mnie ździwiło bo na wielu serwerach słyszałem nie mam czasu albo spadaj,admin także powiedział że zostanie na tym serwie więc masz pewność że serwer nie padnie po tygodniu bo hajs mają z is

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Opublikowano

Dyskusje o serwerach jeśli mnie pamięć nie myli :rolleyes: można tworzyć dopiero po miesiącu od wystartowania serwera.

Druga sprawa. To prezentacja jest do zachęcenia, nie jakaś odpychająca wzrokowo reklama. -.-

Kto chce zagrać, zagra po sprawdzeniu prezentacji, natomiast kto nie, to nie zagra tym bardziej po zobaczeniu takich reklam.

Cóż, takie jest moje zdanie, ale uważam że większość się ze mną zgodzi. Niedługo moderator powinien skasować temat.

Przykro mi :unsure: , pozdrawiam. ^_^

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

watpie zeby ktos zagrał na gerra. fakt fajny serwer ,administracja itp.

ale wystartowal serwer aline2 i dużo osob.gra tam.

08945921259705007813.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...