Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Client na czyste serverfiles by Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z Clientem do czystych serverfiles by Terenzo. Otóż jak w jego dl pisze żeby spachować metka pl i wrzuić te pliki z downloadu do folderu z mtPL.(Zmieniłem IP w root). Client się otwiera bez problemów w syserr... Lecz nie moge wejść na serwer. Pisze "Zostaniesz połączony z serwerem" : -W Sysinstall jest wszystko dobrze na 100% w serverinfo(root) też... Jedynie czego się obawiałem to PONG lecz ściągłem jakiś program, że jak włącze clienta to w notatniku wyskoczy pong clienta. Wyskoczył "testtesttesttest" Noto wszedłem w FTP i w game zmieniłem na ten co w cliencie. Więc pong odpada bo jest taki sam...

Jeszcze Dodam że na moim starym Cliencie wejde do gry lecz nie widze żadnych nowości z tych plików... Próbowałem z Metka wrzucać pliki typu: PC,PC2,ICON,LOCALE_PL,ROOT lecz to przynosiło same dziwne logi lub wogóle nie włączanie się clienta... Proszę o pomoc bardzo zależy mi na tych plikach...

PS. Ja nic nie robiłem z Gotowcami, Ściągłem cały dysk który podał Terenzo i odpaliłem w VB(w nim również nie ma problemów)

Opublikowano

A w pliku serwerip.cfg zmieniałes na swoje ip?

A gdzie ten plik się znajduje? bo nie moge go znaleść ;<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Główny folder z Mt2 masz plik serverimfo.py tam dajesz ip z końcówką .100 a jeżeli chcesz by ktoś pograł u cb na serwie musi zmienić w tym pliku na ip z normalną końcówką.

12621435959072654937.png

Opublikowano

Główny folder z Mt2 masz plik serverimfo.py tam dajesz ip z końcówką .100 a jeżeli chcesz by ktoś pograł u cb na serwie musi zmienić w tym pliku na ip z normalną końcówką.

+ w root też zmienić na inna końcówkę nie 100 sciągnij sobie aktywator hamahi od terenzo w nim zmien tylko root a raczej z folderu pack wypakuj tylko root zmien ip reszte wrzuć do głównego folderu i będzie działać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...