Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Da się jakoś szybciej pobrać?

Minkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj kupiłem dwie gry, tzn Call of Duty Black Ops oraz Dead Island, wersję pudełkową na steama. Wpisałem klucz wszystko ok, przyjęte. Teraz chcę je zainstalować. Ale nie ze steama tylko z tej płyty... wkładam np. płyte Call of Duty i tam jakieś bla, bal składniki zaczynają się instalować, które się instalują w nieskończoność, a na steamie ta gra pobiera normalnie.. z neta. Jak to zrobić i szybko mieć te gry? I ile trzeba czekać na zainstalowanie tej gry z płytą? Z góry dzięki.

Daje like.

Opublikowano

@up Jest to "Steam Setup" i jest w nim napisane : Instalowanie składników systemowych Proszę czekać. I to od czasu do czasu mryga. A w tle gdy otworzę steama pobiera to się nie wiem chyba z neta .. ;/

Opublikowano

W sumie większość plików i tak będzie zasysało z internetu więc pozostaje czekać, maksymalnie co możesz jeszcze zrobić to odblokuj porty i zaporę.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...