Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalne pizdeczki

Sarna0001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurwiają mnie takie profesjonalne pizdeczki jak wy kurwa sami wyzywacie że w bronzie są same warzywa ale kurwa 75% z nich gra lepiej od was grałem już z 5 PRO Playerami z tego forum

i co kurwa ? 5 przegranych kurwa nidalle na supporcie staty 0-16-20 i pierdoli co ja od niej chcę przecież jest pro

Następny kurwa profesjonalista każe mi wbić na ts'a idzie xinem w jungle i po 5 minutach AFK i chuj co tam po 10 minutach wielce wraca i kurwa zamiast robić tą jebaną jungle to idzie się napierdalać i w pizde dostaje Następne warzywo kurwa wielki ADC jeszcze jak się przechwalał ile to on nie rozpierdolił pro plejerów w swoim goldzie mówię mu kurwa trzymajmy się razem w late a nie nakurwiasz te miniony w jungli a on głupio pierdoli że golda nie ma no to chuj enemy team nas jak zwykle rozpierdala a on kurwa widzi że jakaś soraka ma low hp to biegnie za nią a enemy team jeb chuj dup kosa w plecy i jeszcze pierdoli że prawie by ją zabił no kurwa nie no zabójca że japierdole prawie zabił sorake....Następny profesjonalista mówi żebym wbił na ts'a no to wbijam tylko usłyszałem ten głosik bez mutacji i już chciałem mu podziękować ale on mówił żebym został i zapewniał mnie że jest dziewczyną w grze nick Wiktor i na forum jeszcze pisze w męskiej osobie nie no ok problem z płcią rozumiem nawet z nim nie grałem bo uszy by mi rozjebał kolejny pro gejmer poszedł na top'a i kurwa jak tam poszedł tak tam został mimo że nie feedował ani nie zdobywał kili tylko farmił to nie przeszkadzało mi to bo team dawał sobie rade ganki nie były potrzebne ale jak kurwa w late mu mówię żeby szedł na mida na teamfight to kutas powiedział że idzie na kolacje i chuj japierdole....

Pro gejmerzy z tego forum co tak wielce hejtujecie tych co są w bronzie odinstalujcie lola wyjdźcie na świerze powietrze dotlenić kore mózgową bo ciężko z wami Bye :* <3

Możecie mi banem przyjebać mam wyjebane mam zmienne IP :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...