Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] bota do zmiany średnich i um na xenoxmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam bota do zmiany średnich i um na xenoxmt2 mam 1 switchbota który zmienia mi bony lecz w nim nie można ustawić że powiedzmy chce bony 18um + tylko że jak wpisuje 18 to szuka tylko 18um a nie 18+ a jak powiedzmy wbije z 20+ to sie nie zapisze jak byście znali takiego switchbota co dziala na xenoxmt2 co mozna ustawić powiedzmy 20um+ i wbije albo 20um albo od 20 um + wbije bardzo prosze o linka

Opublikowano

EJ TEN 1LINK CO DALES xMasakra to nw jak to ściągnąc daj linka co odrazu klikam i sciągam a 2 nie dziala wpisuje 20 i tak i tak tylko 20szuka szukam takiego co jak wpisze np 15 to szuka 15 + sr

Opublikowano

EJ TEN 1LINK CO DALES xMasakra to nw jak to ściągnąc daj linka co odrazu klikam i sciągam a 2 nie dziala wpisuje 20 i tak i tak tylko 20szuka szukam takiego co jak wpisze np 15 to szuka 15 + sr

gdy wejdziesz w ten link co podalem to masz na niebiesko napisane Download i pod spodem z zippyshare bezposrednio pobierasz

Tutaj pezposrednie linki jak cos z tamtego tematu

dl:  http://www15.zippyshare.com/v/15994483/file.html
skan:  https://www.virustotal.com/pl/file/99336baa71ac424fc264d8e5ed780bf9dbd5306c5e9b548756cdc295af3c8eb6/analysis/1354127197/

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

dałeś mi tego linka sciągnełem działa sb lecz to nie ten wpisuje powiedzmy 20um i nadal tylko na 20um sie zatrzymuje ja chce że wpisuje sie minimalną i to szuka od minimalnej w zwyż

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...