Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WW] Ilość osób na multi.

Ferox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osób gra jeszcze w tą grę. Słyszałem że gra jest dobra i kupiłbym ale nie wiem czy opłaca się ze względu na ilość graczy.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Gre kupisz za okolo 40zl. Grywalnosc wiadomo nie jest taka jak kiedys, lecz mimo to sporo jest publicznych serverow jak i teamow chetnych do gry.

Jak dla mnie to warto kupic.

Opublikowano

Dziękuje za tą wiadomość. Ale jeszcze jedno jak będę miał oryginalną grę to mogę grać z tymi co grają na piratkach?

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Tak. Wersja Steam obsługuje wszystkie serwery z wyjątkiem tych na których wymagane jest jakieś DLC którego nie posiadasz. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tak. Wersja Steam obsługuje wszystkie serwery z wyjątkiem tych na których wymagane jest jakieś DLC którego nie posiadasz. :)

Call of Duty 2 nie ma DLC. Ta część jest standalone i nie potrzebuje Steama, z którym zresztą są same problemy i NIE POLECAM tam kupowania (nie dostajesz cdkeya).

W call of duty 2 gra dużo ludzi, najwięcej węgrów i holendrów, choć w wersji 1.1 znajdziesz pełno sławnych polskich serwerów.

Na pirackich serwerach spotkasz się z wieloma cheaterami.

Większość serwerów posiada modyfikacje zajmujące 100mb+ miejsca.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Dziękuję. Za niedługo pojadę sobie kupić wersję płytową, bo przy moim internecie 1mb od ORANGE nie pobiore szybko gry :( Jeszcze raz dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Dziękuję. Za niedługo pojadę sobie kupić wersję płytową, bo przy moim internecie 1mb od ORANGE nie pobiore szybko gry :( Jeszcze raz dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Prawidłowo, bo wtedy musielibyśmy zakończyć support wobec ciebie. Nie pochwalamy piractwa, co jest klarownie opisane w regulaminie globalnym :)

Małe wprowadznie - instalacja z płyty da ci wersję 1.1, na której nie ma PunkBustera, więc będziesz wolny od banów. Niestety jest tam niewiele serwerów w porównaniu z 1.3. Istnieje narzędzie do zmieniania wersji, które znajdziesz podpięte w głównym dziale CoDa.

*poprawiono

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Małe wprowadznie - instalacja z płyty da ci wersję 1.1, na której nie ma PunkBustera, więc będziesz wolny od cheatów. Niestety jest tam niewiele serwerów w porównaniu z 1.3. Istnieje narzędzie do zmieniania wersji, które znajdziesz podpięte w głównym dziale CoDa.

Tego nie wiedziałem dzięki za takie wprowadzenie. A dużo cheaterów gra na 1.3?

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Tego nie wiedziałem dzięki za takie wprowadzenie. A dużo cheaterów gra na 1.3?

Wybacz! Popełniłem gafę.. "da ci wersję 1.1, na której nie ma PunkBustera, więc będziesz wolny od cheatów", miało być: "da ci wersję 1.1, na której nie ma PunkBustera, więc będziesz wolny od banów".

Na 1.3 gra o wiele mniej cheaterów.

Opublikowano

Male sprostowanie, swiezo zainstalowana gra ma wersje 1.0 (zero zabezpieczen) a najslawniejsze patche to 1.2 (kiedys) i 1.3 aktualnie. Ludzie grajajcy na piratach glownie graja na 1.0 gdyz tam latwiej znalezc cracked server. Jesli planujesz kupic oryginal, odrazu sciagnij patcha 1.3, o wiele mniej cheaterow, wiadomo... znajda sie bo cod2 malo jest aktualizowany na te chwile, mimo to o darmowego haxa na 1.3 ktory sprawnie oszuka pb nie jest latwo.

Jesli planujesz znalezc kogos to gry (patch 1.3) to daj znac, dawno nie gralem w coda wiec chetnie zagram :]

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wg mnie, jezeli nie chcesz wydawac kasy na CoD 2 to w google jest od ch*ja linkow do pobrania pelnej wersji tej gry ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz są wszędzie cheatery, bo nie działa uac3.

Polecam również serwer evil.high jump SD

@UP Na AllWelcome nie ma nikogo dobrego, zero rywalizacji ;)

Opublikowano

Ludzie grają jeszcze na SD evil.hight jump na 1.0, ale to już nie dużo, rok temu sam grałem godzinami. teraz to już nie to samo :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...