Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skin Lee Sin

Psiik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smocza pięśc i Tradycyjny.

FTW? Warn za odpowiedzenie na pytanie autora???!!!

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

tylko i wyłącznie dragon first lee inne są po prostu marne

Modzie chuj ci di dupy. Odpowiedzialem na pytanie autor nie prosil.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Lee sin smocza pięść i tajski bokser

Moda to trzeba powiesic na stosie i potem spalic.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

A moim zdaniem Muay Thai Lee Sin, ma dość estetyczny art no i fajnie wygląda w grze (szczególnie sposób poruszania się :D).

Opublikowano

Omg tych moderatorów to naprawde coś pukneło, dlaczego wy dajecie im ostrzeżenie jak odpowiadają na pytanie a autor nie prosił o nic więcej?

@topic Sam mam Dragon Fista, fajnie wygląda i ma też ukrytą pasywke -1 obrażen od światła ^^

a11176.jpg

Opublikowano

Okazja do kolejnego postu więc :D ?

moim zdaniem tradycyjny, ponieważ jest fajnie wytatuowany i epicko wygląda latając (skill "q").

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja Ci polecam Tradycyjny Lee Sin. Zajebiście wygląda w grze i od razu się lepiej gra. Nie wiem czy każdy tak ma.. ale ja mam tak, że ze skinem dostaje takiego "kopa" i "skilla" i lepiej mi się gra.

W sumie też fajny jest ten Akolita (ten taki strój czerwony fajny ma - nawet na gębie coś ma xD). Sprawdzałem wszystkie w grze na PBE i szczerze polecam Tradycyjnego. Najtańszy, a według najlepiej wygląda. Oczywiście to moje gusta.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Tradycyjny lee sin , piękne animacje i wygląd. Sam tego skina nie mam , lecz widzę jak gram przeciwko lub z kimś w drużynie, że skin został wykonany perfeckto.

ps: Regulamin forum zabrania wstawiania postów takich jak wyżej("zwarnowane") bez argumentacji :)

Opublikowano

Tradycyjny lee sin , piękne animacje i wygląd. Sam tego skina nie mam , lecz widzę jak gram przeciwko lub z kimś w drużynie, że skin został wykonany perfeckto.

ps: Regulamin forum zabrania wstawiania postów takich jak wyżej("zwarnowane") bez argumentacji :)

Animacje są nie zmienione.

Polecam Muay Thai sam posiadam i fajnie wygląda

Opublikowano

Mam acolyte ale powiem ci że cięzko było bo tradycyjny jest wręcz zajebisty.

No czerwony power ranger piękny i był na wyprzedaży więc różnica była około 50RP, ale zdecydowałem się na akolitę i jestem zadowolony, strasznie fajnie wygląda i dużo zmienia.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Przyłączam sie do zabawy z warnami

Zwyczajny art najlepszy, i w grze sie najlepiej prezentuje, a najlepsze ze tylko 4800!

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...