Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o PPA (sharecash itp)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy bawił się ktoś w to? może ktoś powiedzieć czy się opłaca i w ogole wytłumaczyć mi jak to dziala? Prosze się wypowiadać jeżeli się w to bawiliscie,

card.png
Opublikowano

Opłaca się.

Poprostu wrzucasz jakiś plik na strone, sam musisz wymyśleć co to będzie, reklamujesz to żeby ktoś pobrał i za każde pobranie dostajesz kase.

Zarabiaj na Astrocash, jest według mnie najlepsze, ja dostaje średnio 2,5$ za jedno pobranie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Pewne, że się opłaca. Kolega wyżej polecił serwis Astrocash również polecam, poczytaj poradniki na internecie jak konkretnie zarabiać.

Opublikowano

Facebook, youtube, seopolit i inne.

Wlasnie chodzi o youtube , jak to rozreklamować , słyszałem że są fora gdzie reklamuje się link i ludzie dodaja fałszywe komentarze i łapki w góre tylko nie wiem gdzie to reklamowac...

card.png
Opublikowano

Nwm, wstawiasz np. crack do cod bo 2, generator psc lub gifów, reklamujesz i inni pobierają.

Opublikowano

Nwm, wstawiasz np. crack do cod bo 2, generator psc lub gifów, reklamujesz i inni pobierają.

To nie jest tak proste jak myślisz trzeba to jeszcze zareklamować :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Taa przeczytaj poradniki jakiś mentorów z dupy.. Lepiej znajdz sobie mentora i nie pytaj sie nic z ppa na tym forum bo nikt dobrze Ci nie odpowie bardziej polecam zarabiam

Opublikowano

Polecam mentora astrocash ciamciaja wpisz w google a na pewno znajdziesz.Zarabiam w ppa od tygodnia a oto wyniki:

Today's Earnings:

$17.08

Yesterday's Earnings:

$6.21

Month's Earnings:

$38.89

Total Earnings:

$38.89

Więc chyba nie jest źle jak na równy tydzień.

http://help.astrocash.org/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...