Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2][Serwer typu Kwadratowa Masakra][Whitelist][NonPremium][Serwer postawiony w Polsce!]

Mario011296

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie!
Serwer będzie podzielony na dwie drużyny: Niebiescy i Czerwoni. Celem tych drużyn będzie założenie gildii i budowa zamku. Jeśli już dwie drużyny założą gildię i wybudują sobie zamek wtedy będzie nowy cel a dokładnie zniszczenie zamku przeciwnika, po drodze spotkacie wiele niebezpieczeństw. Waszą pierwszą misją będzie znalezienie Jaja smoka, które jest ukryte gdzieś w ruinach "Mrocznej Wieży". Zwiedzicie również mroczne katakumby. Każdy gracz będzie posiadał 3 życia, nie martw się, jeżeli wszystkie stracisz, będziesz mógł je sobie odnowić Łzą Ghasta. Do założenie gildii wymagane są takie itemy: 64 TNT oraz 64 diamenty. Nie mam premium a chcę zagrać.. Oczywiście, że możesz zagrać, wgarny jest plugin AuthMe dzięki któremu będziesz mógł zarejestrować się na serwerze.
Oferujemy 32 slotowy serwer TeamSpeak 3 (ts.svcraft.pl) dzięki któremu możesz porozmawiać ze swoją gildią bądź z przeciwnikami. Każda drużyna ma swój oddzielny kanał.
Zapraszamy do zapisania się na Whitelist.
Start serwera prawdopodobnie jutro o godzinie 18.00
Wzór:
Imię:
Nick: 
Mikrofon:
Wiek(+13): 
Lubisz serwer tego typu:
Kilka zdań o sobie: 
Drużyna: Czerwona/Niebieska
Czerwoni:
1. KoxuPMI
2. Tudeg
3. bartek2510
4. elminiodm2001
5. mikgie
6. MentoS
7. Krzepa
8. XxXCreeperXxX
9. garyn
10. (Zarezerwowane)
Niebiescy:
1. Mario
2. Max4590
3. KOROWOD
4. Quvil
5. Ewusia
6. Dominixa
7. Songo
8. Czaki798
9. Krychaa
10. CrazyN
Ades IP serwera dostaniecie na PW.
Opublikowano

Imię:Oskar
Nick: MentoS
Mikrofon:Mam
Wiek(+13): 15 lat
Lubisz serwer tego typu:Tak bardzo
Kilka zdań o sobie: Jestem miły i lubię pomagać innym
Drużyna: Czerwona/Niebieska--------Niebieska

Opublikowano

Imię:Tajne buahah
Nick: Tudeg
Mikrofon:niestety nie
Wiek(+13): 14
Lubisz serwer tego typu:Kocham
Kilka zdań o sobie: Gram drużynowo/nie kradne/pomagam/mam bdb skilla w pvp/robie fajne pułapki :]
Drużyna: Czerwona/Niebieska obojętnie :]

Opublikowano

Imię: Marsel , Michał , Kuba , Sebastian
Nick: MrMarsi1 , bezniku , tgkubus_pl, jajo200090
Mikrofon: Tak oprócz Michała, ponieważ ma problemy z kartą dźwiękową.
Wiek(+13): 18, 18 ,18 , 16
Lubisz serwer tego typu: Oczywiście, że Tak
Kilka zdań o sobie: Wszyscy chodzimy do jednej szkoły, wszyscy mieszkamy w jednym mieście. Staramy się być uczciwi oraz kulturalni, ale nie zawsze nam to wychodzi. Szukamy serwera specjalnie dla nas na którym będziemy się czuć dobrze. Każdy z nas stara się nie popełniać błędów ortograficznych, ale nie zawsze przynajmniej niektórym to wychodzi;)
Drużyna: Czerwona/Niebieska : Obojętnie ważne żebyśmy byli razem;)

.sygnatura_player1.png

Opublikowano

Imię: Krzysztof
Nick: Tearquester
Mikrofon: TAK
Wiek(+13): 13
Lubisz serwer tego typu: Moga byc ;)
Kilka zdań o sobie: Jestem kreatywny.Lubie informatyke. Interesuje sie grafika.

Drużyna: Czerwona

Opublikowano

Imię:Jakub
Nick:NinjaWPizamie
Mikrofon:Nie
Wiek(+13):14
Lubisz serwer tego typu:Tak
Kilka zdań o sobie:Jestem ogarnięty , miły i pomocny.Byłem Moderatorem na serwerze , który niestety już padł.Oczywiście jestem ogarnięty , ogarniam ortografie , nie griefuje i lubie takie sewery.
Drużyna: Czerwona/Niebieska: Obojetnie

2.png

Opublikowano

Imię: Maksymilian .
Nick: MrMaKsI99R
Mikrofon: Posiadam .
Wiek(+13): 14 Lat .
Lubisz serwer tego typu: Tak bardzo lubię serwery tego typu, oraz chciałbym zagrać na jednym z takich i mam nadzieję, że tutaj właśnie zagram i zostanę na długo .
Kilka zdań o sobie: Mam na imię Maksymilian, mam 14 lat. Interesuje się sportem przede wszystkim Piłka nożna, Koszykówka, Hockey, lecz lubię inne sporty np : Siatkówka, piłka ręczna . Interesuje się również Muzyką przede wszystkim Trance, Dubstep, Rock, Techno . Lubię też grać w gry komputerowe m. in. Battlefield 3, Assassin's Creed, FIFA 13, MineCraft, Far Cry 3 .
Drużyna: Czerwona/Niebieska: Czerwona .

Opublikowano

Imię: Bartek
Nick: Jonash55
Mikrofon: Tak
Wiek(+13): 14 lat
Lubisz serwer tego typu: Uwielbiam.
Kilka zdań o sobie: Mam na imię Bartek. Lubię grać w siatkówkę, BF3 oraz Minecraft'a. Jestem ogarnięty. Lubię gry zespołowe. Umiem współpracować.
Drużyna: Czerwona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...