Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka pytan odnosnie kilku trybu MiniGames.

Ostatnie zdanie :P  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobalby ci sie taki tryb?

• Tak
    • Nie (Uzasadnij czemu w poscie)
      0
    • Nie wiem
  2. 2. Czy gralbys na takim serwerze

• Tak
    • Nie (Uzasadnij czemu w poscie)
      0
    • Nie wiem
  3. 3. Premium czy Non-Premium ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Zastanawialem sie jaki tym serwera wybrac, i postanowalilem ze moglbym zrobic serwer MiniGames. Na serwerze byly by 3 itemy (tu narzuca sie pierwsze pytanie czy bylo by tak mozliwe zrobic) - Drewniany Mieczyc (By kogos Pi€rdyknąć) ktory po kliknieciu otwieralby tjb plecak z itemami, i tam bylo by np. mieso, o nazwie SG i ze jak klikniemy w mieso, to tepa nas na SG, za ukonczone wygrana SG zdobywaloby sie kaske (Da rade tak zrobic?) , zwaną Tokenami, i nastepnie Tokeny (jedno wygrane np. SG = 5 Tokenow.) wymieniac na ulepszenia w niektorych minigrach, lub tez miejscach jak (kolejne pytanie, czy mozna by tak zrobic.) kasynie, zeby za wygrana dostawac 3x tokeny, np. za 100k tokenow Vipa ktory ma lepsze itemy na roznych mapach, lub tez lepsze odblokowane mapy. Nastepnie bylby Emerald (wracamy do itemow) w ktorym wlasnie bylby sklep i moglibysmy wybrac minigre i co chcemy kupic. (Da rade?) oraz kartka papieru która po kliknieciu prawym na chacie wyswietla strone serwera, ts itp. Za odpowiedzi dziekuje, przy okazji daj glos w ankiecie czy chcial(a)byś taki tryb.

Opublikowano

Tryb nawet przyjazny myślę, graczy by na pewno przyciągnął, tylko z pluginami,

musiałby być na pewno jakiś autorski + budowniczy, który zbudowałby na to mapę.

Ogólnie pomysł mi się podoba, tylko wiadomo - wykonanie o wiele trudniejsza.

Ale postaraj się. tak.

Opublikowano

Szczerze mowiac mysle tez nad zrobieniem wlasnego launchera, moze wtedy byloby lepiej poniewaz zrobilbym to na wersji na ktorej jest lepiej wykonywac/jest wiecej pluginow, tylko zeby ludzie nie musieli zmieniac nic w normalnym mc . Co do tych itemow i tokenow mysle cos co bylo by na ksztalt (NIE KOPIA A BRON CIE BOZE !) serwerow hypixel, villagerdefense, zombie siege.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...